9

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата , явно са с онези "негорими" лични карти дето, като гръмнат бомбата или разбият самолет ,си остават здрави и после ги намират на две-три преки в изоставен автомобил и между страниците на Корана !Сутринта един умник вече искаше Нов Закон и тотални мерки за КОНТРОЛ на гражданите в България

8

Анонимен

преди 8 години

БГ Е ИНТЕРЕСНА ТОЧНО С РОМСКИТЕ ГЕТА ЗАЩОТО ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА Е МАГНИТ ЗА ДЖИХАДИСТИТЕ. ТАМ КЪДЕТО ИМА МИЗЕРИЯ И ГЕТА ЗА ДЖИХАДИСТИТЕ Е РАЙ. ТОЧНО ТАМ НАМИРАТ ХОРА КОИТО ДА ИМ ТРЪГНАТ ПО АКЪЛА. ЗА 20 ЛВ. УМРЕЛИЯТ ОТ ГЛАД ЩЕ СТАНЕ НЕ САМО ДЖИХАДИСТ НО И ТЕРОРИСТ. ТОВА АКО НЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА.НО КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА. СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ ВЯРА НЯМА.

7

Анонимен

преди 8 години

Не става ли въпрос за тичащия към телевизията за среща изглежда с таз госпожа понеж в района друга камера няма освен в телевизионната кула.

6

Анонимен

преди 8 години

До 6Да, но в интерес на истината много хора не го знаят

5

Анонимен

преди 8 години

До 3Това всеки го знае, че персийците и арабите са две коренно различни раси, нямащи нищо общо една с друга.

4

Анонимен

преди 8 години

"сегашният случай ... показва защо нашите служби не се ползват с доверие и остават нереформирани"Те нашите служби ако трябва да свършат работа - и се почесват по макарите, ама ако трябва да провалят (и ако могат да изкарат парички от това) - са много дейни.

3

Анонимен

преди 8 години

Посетил съм Техеран преди няколко години и мога да ви кажа, че персийките са уникално красиви! Абсолютно имат право да твърдят, че са от истинската арийска раса. Нищо общо с арабските м*ргавели.

2

Анонимен

преди 8 години

То беше ясно, че става въпрос за някакви най-обикновенни автоджамбази. Като започнем от факта, че няма как тази красива иранка да воюва за ИД при положение, че ИД са сунита а иранците са шиити (мразят се с бясна ярост). Но няма кой да обясни на великите "разузнавачи".

1

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Кога ще приключи войната срещу ИД?Ние отговаряме: Никога. Защото американските оръжейни концерни печелят по 10 милиона долара на ден от тази война.