13

Щирлиц

преди 8 години

Мда,не ви харесва,когато някой отговори на тъпотии от типа"*** шопи".Значи вие сте *** НЕшопи,които поощряват коментари като 10!Тогава не пишете за София,пишете си тъпотии за тъпотиите в провинциалните ви чутури!!!

12

идеално

преди 8 години

Отлично, да си правят дишането в пешеходните зони а не да ми затворят центъра та да не мога да си стигна гаража. Там си е пешеходна зона - идеално за целта. Бул Витоша също е добър вариант. Какъв смисъл има да затворят Шишман и малките 5 кьошета дето и без тва е теснотия. Нямам против подобни мероприятия но да не пречат на придвижването в и без това разкопаната ни столица.

11

Анти

преди 8 години

браво

10

Анонимен

преди 8 години

София диша.....мръсотия.

9

Анонимен

преди 8 години

*** шопи!

8

Майна

преди 8 години

Айде айде, на вас дървените шопи все другите са ви виновни. По времето на комунизма не бяхте ли пак надути скандалджии? *** то като си заврян да живееш на 15тия етаж в панелка в Люлин 8, как да не си изнервен... И тогава гледаш да си го изкараш на другите... Ясни сте ми "кореняк софиянците". Жива трагедия сте.

7

До анонимен и майна

преди 8 години

Мнението за София е благодарение на цялата *** от Пловдив и страната, които се преместиха да живеят в София и са нагли, криви и изнервени. Ако можеха да си се приберат по родните места... цена няма да има.

6

Майна

преди 8 години

Градски, това кално вмирисано село София вече 100 години е брутално лансирано от властта. Що пари са се изляли в него през комунизма и продължават да се изливат и днес... Това е и единствената причина читавите хора да напускат родните си градове- единствено в София могат да имат финансово-нормален живот. Подчертавам финансово, защото в София се води всичко друго, но не и нормален живот. Докато всички други изброени градове си имат историята и класността, произтичаща от нея.

5

Друг майна

преди 8 години

До МайнаАко от някой от градовете Пловдив, Русе, Търново или Варна ставаше за столица, щеше да бъде столица. Обаче тези градове НЕ СТАВАТ. Населени са с неуки и мързеливи хора и по тази причина са бедни и избушени.

4

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

София диша лепило

3

Майна

преди 8 години

Закривай тая *** корумпирана клоака София. Пълно е с нагли, криви и изнервени софиянци, готови да се скарат с всеки за най-дребната работа. Референдум за нова столица - Пловдив, Търново, Русе или Варна!!!

2

Анонимен

преди 8 години

София е мръсен гнусен мравуняк.

1

Анонимен

преди 8 години

ne mi puka za sofia moje i bewz neq.....