53

Анонимен

преди 8 години

До ХХХна тъпите *** все Герб им крив. Стой си на Бузлуджа, ближи путнинските зандици и ще си ОК.

52

Анонимен

преди 8 години

Не трябваше ли в такива случай, първо да ги хвана а после да се шуми?Вместо това тръбим ТЪРСИМ ВИ.Нещо малко смотана ми се струва ситуацията.

51

цирк

преди 8 години

Какви двама какви пет лева? страната ни е гъкана с терористи, 80% от бежанците са потенциални терористи. И от това няма да се избавим никога.

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен59 И техният съюзник от БОСТАН- ГЕРБ!

49

Една имаща наглостта

преди 8 години

Не са ни нужни терористи, сами ще се избием. Преди 15 мин., на кръстовището в Западен парк между Лидл и Т маркет, един ром, управляващ много скъп на вид джип, направи опит да ме премаже целенасочено. Изчаквах чинно в средата на платното да минат колите, правещи ляв завой. Виждайки, че стоя на място, което не затруднява преминаването му, ромът смени направлението, в което се движеше и подкара с пълна газ към мен, с явното намерение да ме премаже. За такива няма съд, а интеграцията е невъзможна.

48

LaSombra

преди 8 години

До Анонимен Благословени да са анонимните коментатори!Те ни водят през джунглата, наречена Интернет!

47

Иван

преди 8 години

Те, че пасът трева пасът преди 6 или 7 години съдихме един човек, беше обявен за национално издирване и накрая ние го намерихме и извикахме полицаите, а те за това че сме го задържали ни викаха че даже може и нас да глобят тожа

46

Анонимен

преди 8 години

Проклети да са ДПС !

45

LaSombra

преди 8 години

Първо, не всички данни за издирваните лица се предоставят веднага на медиите. Това е ясно на всеки, който е запознат с работата на полицията.Второ, не мислете, че нашите полицаи пасат трева!

44

Поп Грую

преди 8 години

"МВР официално отрече да издирва терористиПосочените лица се издирват за изготвяне на фалшиви документи"Аз какво ви разправям?

43

Анонимен

преди 8 години

Ама защо цензурирате всички, които сме готови да интегрираме Езида?!?! Че нали през спалнята най-бързо се предават евро-атлантическите ценности?! Пак ли ще триете!!!

42

Б.Б.

преди 8 години

Кво сте се стресирали бе ? Некви си щели да дойдат да ВИ взривяват ? Голямо чудо станало ! Истинската заплаха е Русия , а не САЩ , Турция и ИД ! Вие като на комшията ми пуйките ? Я се стегнете малко !

41

То си е за страх...

преди 8 години

Сега ще усетим какво е Страх и Ужас... В тази прогнила и държава.....

40

www

преди 8 години

До Поп ГруюТочно това имах предвид и аз, попе. От време оно Бат Бойко си пуща кървави новини и новини с продължение в неделя. Смисълът от неделята е, че на следващия ден хората отиват на работа и така се разреждат клюките, натрупани през уикенда. Това е силен демагогски подход. Искаш ли да отклониш общественото внимание от нещо, го правиш с кръв. Труп, труп, труп... като трупът може да е на всеки гражданин, което пък го ангажира силно с новината. И всичкото това в най-силния ден - неделя ;)

39

ХХХ

преди 8 години

Слава на Герб ....най сетне Американците дойдоха ! Не съм пророк ама предвиждам скорошни взривове избити невинни и добрите американци ще се втурнат да защитават слаба България от тази нависнала опасност ......Русия ни заплашвала !?!?!?!? Проклет да е целия електорат на Герб и ДПС !

38

СЕФТЕ....

преди 8 години

Ами , да ...сега преди изборите ИМА ДА ГОНИМЕ САМО "ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ"----И ТО САМО В РАЙОНИТЕ НА ДПС!ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!/...партийната върхушка ---требва да си оправдае натиска и тарикатлъците../

37

Поп Грую

преди 8 години

МВР не е пускало снимките в медиите. Четете внимателно. Някой предполага, някой имал източници... А една жена каза, че джиткали с бял бус...

36

www

преди 8 години

До Ястреб ВеликияАми явно гледаме от макетата. Там казват, че издирвали терорист, изгонен от Саудитска Арабия за подготовка на атентат. Как така са го изгонили??? Не е ли било по-нормално да го арестуват или ако окаже въоръжена съпротива, да го опукат?Просто това са си новини, които трябва да пресират в общественото съзнание другите новини, дето са проблематични за правителствата. Не зная какъв е проблемът на българското правителство в момента, но явно има нещо, което ще излезе съвсем скоро.

35

ЩО ЗА ГЛУПОСТ??!!

преди 8 години

Значи.....ВСИЧКО Е "предполагаемо"---ха,ха,хааааааааааааа.....ЗА КАКВО Е ТОГАВА ТАЯ НЕКАДЪРНА СБИРЩИНА ОТ "ДАНС", с отбор *** на ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ И МИЛИОНЕН БЮДЖЕТ!??????ЗА ДА НИ КРАДАТ КАТО К.КИРОВ ЛИ...??!!!!ПУСНАЛИ ГИ В СТРАНАТА БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО .....АМА , "ВИЕ ДА ГИ ТЪРСИТЕ"!!!И КВО СЕГА .....С ПРОКУРОРА ДА "ГОНИМЕ МИХАЛЯ" ЛИ...????????!Това НЕЩО ми прилича на Пунта Мара--"ПРЕДИЗБОРНИ ПИЕСКИ" и..... "анти-ДПС"-лакърдий.....!

34

Анонимен

преди 8 години

Мвр то толкова пари ви плаща ме от данъци, а една нормална снимка не можете да пуснете тук, ще спра да плащам данъци да знаете.