13

както и да го поглед

преди 8 години

профанска музика

12

касабиан

преди 8 години

айде тука се намери трибуна на селските разбирачи, дето плюят по музика, създадена за друга публика! на концерта нямаше дроги, бях там и не видях, но нямаше и , нямаше и *** като на азис и преслава. да концерта бе добре озвучен, това е голям плюс. Бяхме две семейства там от София, с две коли, отседнахме в хотел оставихме около 800 лева в Бургас по кръчми и хотели. това ес прави за такива като нас. за такива като недоволните тук има социални програми, помощи и психолози, дерзайте!

11

До: 15

преди 8 години

Ами следващия път като си спреш бургаската кола в София и някой те препсува на селянин, да не се обидиш случайно. Както ти обобщаваш, така и теб ще те обобщават. Познавам доста грамотни хора, които чинно отидоха, платиха си хотела, платиха си билета, платиха си храната (всичките тези пари са останали в Бургас, не съм си ги занесъл в гората) и нито са ти пречили да тичаш в Морската (omg) нито да си пърдиш по главната.

10

До: 12

преди 8 години

Ама ти от позицията на какъв го казваш бе, зайо? Имат ли си публика? Имат си. Хайде оскуби си веждите за следващото участие на Преслава и остани със здраве. Толкова философи на глава от населението няма никъде по Света. Все знаят, все умуват... Хората отишли да си изкарат хубаво, наш'те раздават оценки...

9

www

преди 8 години

таз годишният спирит беше последният , нямма бургазлия който да се кефи на тоя сбирщан в центъра на града, да си намерят една ливада далече и да си пеят наркоманскит песни

8

Анонимен

преди 8 години

до 9Ако според теб тия от Касабиан са истински музиканти, това е все едно да кажеш, че Джъстин Бийбър е също истински музикант.

7

deeppurple

преди 8 години

koj kakvo otnesal:)))))

6

Анонимен

преди 8 години

до 6 Тези са едни палячовци. Снощи умрях от виенето им. Роби Уилямс им показа предната вечер как се прави концерт. Затова той е звезда не случайно, а тия са едни некадърни мишки.

5

Гадорян

преди 8 години

Братчедите са страшни хехе;)))

4

Анонимен

преди 8 години

до 4 Уилямс не пя снощи, бе

3

Анонимен

преди 8 години

Янке, ти какво искаш от Роби? Човека си направи страхотно шоу впрочем.

2

Анонимен

преди 8 години

Kasabian са най-добрата група след поп-фолк оркестър Врачанските смокини

1

не кефи

преди 8 години

Музика със стойност 3+ .