21

Анонимен

преди 8 години

PUSHACITE VINAGI IMAT PRAVO--KOITO NE PUSHI DA SI KUPI CASTEN VLAK,A INACE NA KONDUKTORA EDIN V ZABITE I PROBLEMA E RESHEN.

20

Анонимен

преди 8 години

Кой *** ги пише тия статии??? За началник влак някой да е чувал? За транспортна полиция? Айде - добре 2 лева на 10 човека персонал??? Вие *** ли сте?

19

онбашията

преди 8 години

До Анонимен 6личи си че не си се качвал в самолет, не скоро а въобще. скъпо ти идва нали?

18

Анонимен

преди 8 години

Поредния002300 Евроидиотизъм със забраната да се пуши на обществени места, колко нарушения на закона докара след себе си...

17

П

преди 8 години

До Анонимен... че какви права може да има един пушач?!?

16

he

преди 8 години

До Анонимен:Какво толкова ще стане ако изпуши една цигарка във вагона, еми преди няколко години изгоряха ей така, заради една цигарка към 10ина души..

15

Анонимен

преди 8 години

АМИ АЗ СЪМ ПУШАЧ И НЯМА ДА ИЗДЪРЖА ОТ СОФИЯ ДО ВАРНА ИЛИ БУРГАС БЕЗ ЦИГАРА...МОИТЕ ПРАВА СЪЩО СА НАРУШАВАТ-ТРЯБВА ДА ИМА ПОМЕЩЕНИЕ ЗА ПУШАЧИ.. АКО ЛИ НЕ -ДА СИ ПЪТУВАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ С ВЛАКА

14

До 19

преди 8 години

Хахахахахах добри политици хахахха добри закони

13

Българин

преди 8 години

Имаме добри политици които коват добри закони, но много калпав и корумпиран народ. За два лева и майка си ще продаде.

12

Ганьо

преди 8 години

До ЕСДиректива на ЕС - във всеки транспорт който трае повече от 3 часа Е Разрешено Пушенето .От БДЖ да не правят на ощипани моми .----Без да тровиш останалите, т.е. само във вагони за пушачи!

11

Да

преди 8 години

Ако искаш да пътуваш на половин цена, плащаш на ръка на кондуктора. Тази система е комунистическа, държавния служител да взима на ръка.

10

Иван

преди 8 години

До ГаньоА на теб кво ти пречи да му дадеш на човека два лева и да ти се разкара на някъде с тая цигара, а ?Ама взимай пример от кондуктора !Така де !хора сме ...:))):)))):))))

9

бай Кольo

преди 8 години

До ГаньоKъде си ръгнал да одиш из влаковете по тия жеги ?Я си седи у вас ! Там никой няма да ти пуши на главата .

8

работник в БДЖ

преди 8 години

БДЖ си остава соц - предприятие . Каквото и да правиш докато е държавно така ще е . Машинистите крадат гориво , кондуктурите взимат рушвети и така нататък. Да не говорим , че там чистачките нищо не работят . Това е наследството на БКП .

7

Ганьо

преди 8 години

До Анонимен 2Гоуема тръгедиъ !!!----Ами голяма е! Ако си седнал в моето купе или си в коридора, и запалиш цигара - ще ти вдигна такъв скандал, че свят ще ти се завие! Като искаш да пушиш - у вас!

6

Ганьо

преди 8 години

Не се казва обаче - къде пушат? Едва ли е в купето... най-вероятно - в миризливият ***!

5

До номер 4

преди 8 години

Извинявай, не се заяждам, но просто ми е интересно в бизнес класата на кои елитни авиолинии, може да се пуши ?

4

Анонимен

преди 8 години

Само да попитам, в тоалетните в парламента дали не се пуши или за депутатите може?

3

онбашията

преди 8 години

влакът е транспорта на бедняците, редно е да се пуши, това е нормално в техните среди. самолетите, които са за по-заможни пътници, пушенето е забранено от 80те още.

2

До 1

преди 8 години

Абе *** всичко е принципи а ти такива явно нямаш и си все още с БАЙ гАньОВСКО мислене и държание ! Хубаво ,че лека полека крачим към европейските правила и закони и скоро хора като тебе ще си плащат като попове за всяка прищявка извън закона и всяка простотия която направите !