13

лекция на тема:

преди 8 години

Много секс? Пожарникарят ще изнесе лекция на тема: Вредно ли е честото мастурбиране? Вход свободен за всички от "герб"!

12

георги

преди 8 години

N 4, Ти да *** прощаваш, ама си се изказала баш като к*рва. Убедила го била! Големия ти опит в периода на гаджетата те е повредил маце. Мъжете обичат такива като теб, ама да не са им в къщи. Веднъж к*рва - цял живот к*рва!

11

Анонимен

преди 8 години

Тия верно откриха друга галактика. Ми, то ясно бе - ние си имаме поговорка - насила хубост не става. Айде пак откриваме врялата вода.Дай да се онождам с Минка, като ми харесва Пенка. Не става.

10

Анонимен

преди 8 години

Нема ли тука некой доброволец да и го надърви на авторката, че бая е загоряла като гледам...

9

До :4 и 8

преди 8 години

Кобилкина ти ли си ? :-)

8

Анонимен

преди 8 години

каде си Минко ергенче

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Всичко прави хората щастливи секса доброто отношение към тях намеренията любовта която изпитват към тях това че са желани обичани. Всичко! Секса е съвкупност от много неща! Няма как да имаш хубав и пълноценен секс с един човек ако са ви лоши отношенията по между ви! Държите се лошо един с друг не се уважавате обиждате се лъжете се лицемерни сте идн спрямо друг! Когато всичко е тип топ във връзката ви и секса е готин и ако е любим/любима още повече!!!!Не е глупаво!

6

Анонимен

преди 8 години

Васе , за да пишеш такива статии явно нещо куца секса, а? Ходи на уроци при Кобилката - тя поне ще те научи и как да се развеждаш 'духовно'.

5

аз съм номер 4

преди 8 години

Да, напомня ня кучето на Павлов, но той не се оплаква. Все пак споменах, че го компенсирам за търпението. Нещо повече. Убедих, че това с което го компенсирам го правя само заради него, дори, че с него го правя за първи път. Опеределено ми повярва. Мъжете сте лесни за манипулиране. Особено когато нещото ви се каже в подходящ момент с нужната доза емоционалност.

4

към 4

преди 8 години

4, вашата методология ми напомня много първия руски нобелов лауреат Иван Петрович Павлов, а на вашия съпруг сте отредили незавидната роля на "кучето на Павлов".

3

Анонимен

преди 8 години

До тази истина стигнах още през периода на гаджетата. Вече научих и мъжа ми. Там беше малко като при маймуните- стараеш се, в случая имаш търпение, получаваш. Когато искаше секс през ден, получаваше само "основното" меню, а и той издържаше около 5 мин. После му показах, че когато е през 4-5 дена, му включвам екстри за които всеки мъж си мечтае, но малко получават. И като цяло и за двамата стана по-добре. Така, че в тази статия има истина.

2

anonimen

преди 8 години

Naistina,vsi4ko prekaleno e vredno,tova po-skoro e individualno

1

Анонимен

преди 8 години

Особенно,ако са от онези двойки,които не могат да се насладят ,наситят един на друг.Някой двойки им е ужасно хубаво заедно всеки път.Секса им е уникално задоволителен.Върховен!