30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36Цветът на кожата няма никакво значение, когато става дума за ПАРИ.

29

Анонимен

преди 8 години

Между другото докато циврите за бедните негърчета.Бионс си е купила сандалки за 500 000 лева.Не ги е дала за да нахрани бедните и страдащите.А си е купила некви патъци за тия пари.Притежава хиляди чифта обувки да не си помислите,че са и единствените.Познати са ми разказвали,че в Африка най-големите *** и експлоататори са чернокожите.. Доста хора които са били там ще го потвърдят.Най-големите търговци на оръжие,наркотици и роби не са бели хора.Така че си заврете *** самобичуване знаете къде

28

Анонимен

преди 8 години

Еврейска игра-първо ще ви скараме после ще ви помиряваме понеже сме по-умни от вас и като развържем снопа от пръчки ще ви направим пръчковци и ще ви вържем по-здраво понеж вече шавате и от една такава връв ще трябва да харчим по-дълга или което значи трябва да разплетем чувала,а той ние нужен и ние скъп за да си прихвърли взиманията,които трябва да вземем от вас пръчовете,пардон агънца,козлета,първо от верските ви различия като лизинг на целение ще ви насочим за да сте приемлеви и хау-ноу апърте

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34Така е, прав си. Но коренът на злото не е в обикновените европейци, азиатци и африканци. Нито Африка, нито Азия са бедни континенти. Напротив, разполагат с много повече природни богатства от Европа. Въпросът е кой ги експлоатира.

26

Анонимен

преди 8 години

до АнонименДа са орбазоват и да работят викаш, а! И да гледат телевизия и да пазарувар в супермаркети - най-голямат радост в живота за един примитив. А в евриатлантическия *** е пълно с образовани и кфалифицирани хора които мизерстват защото няма работа.

25

Анонимен

преди 8 години

До :-DТова, че хората искат да гледат телевизия, да живеят нормално и да пазаруват в супермаркети е нормално и разбираемо. Нека се образоват и работят. Тогава ще имат благата, за които мечтаят. Но алчните световни корпорации организират войни за да ограбят богатствата на техните държави и континенти с единствената цел огромни печалби. Дори да има държавници, които се противопоставят на това, те биват купувани или убивани. Или им организират "цветни революции".

24

до 31

преди 8 години

Това пък какво беше!?

23

СС

преди 8 години

твари помията на салове и обратно няма спасение иначе

22

Анонимен

преди 8 години

Е кое е справедливото?Някаква *** агресивна *** дето по цял ден лежи или върши престъпления да дойде да ви запали къщата щото прадедото на прадедо му евентуално е имал некви проблеми с екипажът на джонките на Кортес или Христофор Колумб.Ама вие сте ненормални.Ама много.По цялата глава.

21

Анонимен

преди 8 години

С други думи, за мен това е нов вид нападение и превземане на чужди земи. Неблагоразумието на белите хора има висока цена, която ще бъде платена от техните деца

20

партиен член

преди 8 години

Да бяха помислили преди Ирак.Либия и Сирия.Сега наред е Иран. Да задължът всяко семейство от западна европа да приюти по едно семейство имигранти и да се грижи за него.Трябва да са толерантни.Сега къде са тия европейци дето бяха дошли в БГ да протестират срещу нашата ограда.Да ходят в Кале даже им е по близо.

19

Андрей

преди 8 години

До Анонимен 27Много точно. Не всеки човок е дорасал за да бъде свободен.Свободата не е право на всеки. свободата е задължение което изисква интелект, високо чувство за отговорност към себе си и спазване на нормите на повидение към другите. Това при тези хора не съществува. Религията се оказа най значителния фактор който не е за пренебрегванеИмам познати от Нигерия. Някога техните деди са приели християнството. Разликата между *** християни и *** мюсюлмани е огромна.

18

:-D

преди 8 години

Белите хора са виновни, че са донесли цивилизация и познание за света на диваците. Сега си понасят последствията. Диваците не искат да живеят в сламени колиби и да ходят на лов за антилопи. Искат да пазаруват в супермаркета, смартфони и да гледат тв.

17

Анонимен

преди 8 години

Имам приятел. Бил е лекар в Ангола, след обявяването на независимост от Португалия. Разказва как в първоначалната еуфория от свободата, африканците повредили всичко португалско: разбили водопроводите, изтръгнали климатиците, счупили прозорците и т.н. След това нямало кой да ги поправи. Инженери, техници и т.н. били все португалци. Оказва се, че някои хора не са дорасли да са свободни.

16

Андрей

преди 8 години

До Анонимен 25За съжаление си абсолютно прав. В стария завет на библията пише. Ще ни разруши, този който ни построи. Какво ще рече това. Този който е работил вместо нас, той и ще застане вместо нас. Евтения човешки труд има скъпа цена, който се плаща от нашите внуци и деца.Децата и внуците на поробителите са наказани с малоумието наречено толерантност и демокрация. Днес те работят за черните от африка и ако им се противопоставят ще последват насилия, кражби, убийства бомбени атентати

15

Анонимен

преди 8 години

Погледнато по друг начин, това е върховна справедливост, сега внуците на европейските колонисти ограбили Африка и голяма част от Азия ще страдат от внуците на ограбените. Когато американците разпалваха мирни държави с подкрепата на верните си европейски пудели, дали някой се замисли, че ще дойде и момента в който Европа ще жъне бурите, които сама е засяла.

14

Анонимен

преди 8 години

Първо погледнете от къде идват тези хора! Земи на престъпления. Те носят със себе си своя манталитет и характер. Жялко че демократичните страни не изграждат трудово-имигрантски лагери. Тогава черничките щяха да помислят дали да тръгнат в Европа. В Африка и Азия никой не им дава един грош без работа, тук те идват лягат и получават храна подслон за които друг работи. Този демократо дебилизъзъм не го понасям.Чули в Африка че Европа дава храна без труд и резултата е на лице

13

Кикс

преди 8 години

До вввАми защото и на малките гъсета им е ясно, че са икономически, а не политически емигранти. Те самите ясно си го казват - "Защо да искам да живея в бедна страна, след като вече съм напуснал една такава?"Друг е въпросът защо европолитиците и тъпите журналисти не могат или не искат да го проумеят и продължават да каканижат в транс за злощастни мъченици спасяващи живота си.

12

Да попитам

преди 8 години

Пример е апартейда белите не приключиха с черните сега черните приключват с тях.А колко са били зле е друг въпрос французите са направили в Алжир училища а алжирците във Франция искат джамии.Като им е толкова убаво що не си седят по кочините нали са свободни.

11

ввв

преди 8 години

A защо идват в Европа? Има толкова страни по-близо до тях които не са във война. Или там никой няма да ги търпи да реват за щедри помощи.