33

Анонимен

преди 8 години

Тва къмпингарите са страшна *** - проста и бедна!

32

Анонимен

преди 8 години

Аз не виждам за какво някакъв си хаби нервите за да обяснявая на капутите тук, че Ханска Шатра единствено се стига чрез главният път минаващ Стара Планина и който свързва Варна със Слънчев бряг. Наистина много *** са се насъбрали тук в темата.

31

Анонимен

преди 8 години

до 30Не можеш да стигнешс карица до ханска Шатра ако не ползваш пътя " Обзорски Проход". Няма друг път макар и черен до там.От север и юг можеш да отидеш до шатрата чрез този главен път, а от запад е долина, от изток е огромна долина.

30

Анонимен

преди 8 години

*** дето ми чаткат минуси да ми кажат по кой друг път можеш да стигнеш до ханска шатра освен главният път който се нарича Обзорски проход? Чакам!

29

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахахх....Ханска шатра се стига единствено по един път- пътят е Обзорски проход.

28

Тупан

преди 8 години

Има няколко пътеки за каруци през гората-не се карайте за главния път. Каруците и файтоните минават от там. Стига се директно до така наречения преди ресторант Южни Нощи ...

27

Анонимен

преди 8 години

Вярно тука много *** си мислят че този път до ханска шатра си е просто обикновен първокласен път. Само обаче да знаете, че този път е и международен Румъния- Турция- Азия. Това е единствения път през нашата страна от Северна Румъния към нашите черноморски курорти. какви каруци ви гонят? Аз от 5 години всяка седмица минавам този проход( Обзирски) . Една каруца за тия 5 години не съм видял досега. Няма и как да има каруци в този участък- ще стане немислимо задръстване. Проверете и пишете.

26

до 27 и 17

преди 8 години

Ти само по главния път ли мислиш, че се стига до там? те все пак са катунари, не *** като теб. Пазят си здравето и карат по черните пътища.

25

Анонимен

преди 8 години

от 17Пак питам: кога сте видяли в района на Ханска Шатра каруца по главния път НЯКОГА?

24

Анонимен

преди 8 години

Ясно, катунарството вече се нарича "къмпингуване".

23

Невен

преди 8 години

Хранителни продукти и огън незначи, че къмпингуваш, може някой съсед барбекщ да си е направил, ама нали къмпингарите са лоши, а Sunny Beach е супер ...

22

Партенки

преди 8 години

Абе вие вчрвате ли си? Някой ходил ли е до шатрата? Тва са или катунари или някакви скитници.. Какви кампингуващи там?!? Къде къде по интересни места има наоколо, кой ще се завре в тоя пущинак там, нали ще те претрепат файтонджийте. Ако самите те на са запалили всичко. Този район е на файтонджиите от Сънито и НИКОЙ не би Кампингувал на такова вече осрано място. Ама нали трябва да окензате Кампингуващите и да се лее битон и жулязо . Последното парче земя да откраднете от народа.

21

Casper

преди 8 години

Абе нормални ли сте??? Кой би отишъл да къмпингува в Слънчев бряг? И за разкош под ресторанта - та да може да се наспи сред тишината... А и каква по-природосъобразна почивка, ако не е миризмата на изгорели газове от тировете на паркинга? Много пошло МВР-Бургас, а ний сме *** и ви вярваме...

20

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахааха...тук май доста хора са на по 2-3 ракии още от следобяд. Я кажете откъде в статията разбрахте, че къмпингуващите са били с каруци и коне?????Муахахахахахахахаахахаха..... Няма толкова *** народ, баце!

19

панайот крейзи

преди 8 години

Ето заради това забраних дивото къмпиране и затворих пътя до Алепу. И морето ще запалят, а то е предназначено да изливаме *** води от нашите хотели! Отидете на един хубав ол инклузив хотел- и лед от свинарника от Ахелой сме докарали, и оригинален алкохол сме забъркали в гаража, и екологична храна от био ГМО сме доставили, и чадъри по 30 кинта парчето даваме...Стига с тези пожароопасни гори и поляни! Я излейте един хибав бетон, па вдигнете 20 ката хотел и нека почиват, като нормални хора!

18

Анонимен

преди 8 години

от 19КЪМПИНГУВАЩИТЕ*

17

Анонимен

преди 8 години

Баси добитъка тука. Как разбрахте че са с каруци капмингуващите бре? Защото пожарът възникнал от тяхната небрежност е изгорил конюшня с 6 коня???????Вие...вие сте ***!Нямам думи!

16

Анонимен

преди 8 години

къмпингуващи каруцари :)за това ли в бг-то няма регулации за къмпингуващите, щото без да искаме ще засегнем културната особеност на около половин милион свободно къмпингуващи ?

15

Анонимен

преди 8 години

от 13 Кога сте видяли каруца от Слънчев бряг нагоре по прохода бе, смешници? Аз от 5 години пътувам по този маршрут всяка седмица и не съм виждал каруца там. То ако има ще е трагедия направо, защото на *** ще му смачкат г;лавата от бой, защито спира движението по баира нагоре из завоите.

14

Geri

преди 8 години

Къмпингуващи, друг път!!! Пожарът по-скоро е разчистване на сметки или дело на някой роднина на оня с каруцата от Сливен...Но сега нали тече кампания да не остане незастроена площ и всички да спят в хотели...Колко удобно обяснение измислиха веднага!!!