22

bg

преди 8 години

Emi nemeca ne raboti tesa myrseli Ako mahat balkanskite emigrantiKoi shteim vyrshi rabotata Na tia ...

21

Анонимен

преди 8 години

Ум царува, ум робува, ум и патки пасе!

20

иииииииии

преди 8 години

Няма да влизам в спор тук,но мнението ми е,че Германия много късно започва такива мерки...Щом стигнаха до там,че германци да работят за турци и араби--спукана им е работата....М/у другото,всеки месец,в Германия се отваря по една нова джамия.....

19

Анонимен

преди 8 години

До 456.....Пич,по данни на ООН,Русия е на второ място по приток на емигранти.На първо е САЩ.Това че е много строго с документите за нас-не означава че хората не отват там.Аз съм патувал май месец там-дават ти виза само за три месеца.А офицялно можеш да почнеш работа,само ако си издържал изпит по руски език,поканен си от руснак и той ти гарантира доход,фирмата в която работиш има квота за емигранти,доказана диплома и работиш по професията си..и т.н.Изискванията са страшно много.

18

Анонимен

преди 8 години

Елементарно - дигнете ни стандарта на живот - 500 евро минимална работна заплата, примерно - problem solved

17

анонимен

преди 8 години

Ами намесиха се в Косово ,Либия,Ирак , Афганистан и къде ЛИ НЕСега се месят и в Украйна.АМИ ДА БЕ МИРНО СТОЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.

16

До 21

преди 8 години

Я повтори ако обичаш какво написа или по-точно го разтълкувай! На какво място е Русия и за къде и за какво.....? В Русия 80% от хората (документално потвърдено статистически) ВЪОБЩЕ НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ НЯКЪДЕ ДА СЕ ПРЕМЕСТВАТ! Ходят само на екскурзии, а няколкото процента редовни либерастични родоотстъпници (и въобще човеконенавистници-злобари), с крадените пари отдавна се изметоха. Но нищо, сега като им ограбят парите западните клошари, ще видим къде ще се подвизават?! На новите планети?

15

Анонимен

преди 8 години

до 20Считам, че Молдовците са класи над пакистанците или индийците, не споменавам въобще за разни араби или ***.

14

Анонимен

преди 8 години

До 17Ако се позаинтересуваш, ще откриеш че Русия е на второ място по прием на имигранти.

13

Пешо

преди 8 години

Много лесно..Сваля заплатите на 250 лв. месечно като у нас и готово. Всички ще се върнат по родните си места да събират жилязу, ама лошото е, че и жилязуту вече нема...

12

Анонимен

преди 8 години

Ванка, ти наистина си мъзелив гей. Спри да се оплакваш.

11

Анонимен

преди 8 години

Това спиране ми прилича на: Да спрем селяните да дойдат на жълтите павета.Време е Германия да промени начина си по който гледа на ЕС.Както и тук, управляващите да разберат, че България не е само София или Банкя.

10

Кратун

преди 8 години

Статията е поднесена манипулативно. Става въпрос за хора от ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, т.е. Албания, Косово, Босна и другите бивши югославски републики. Нас не ни касае.

9

Анонимен

преди 8 години

Апартамента до нас го дадоха под наем на роми и те по цял ден се возят с асансьора !Какво работят как плащат наема не знам ама цял ден са си там

8

Анонимен

преди 8 години

Както разбирам идеята на "мулти" обществото е необходимо минимум 15 милиона да са чернокожи за предпочитане мюсюлмани още толкова араби и 15-20 млн турци.Останалото- местни жители.И това нещо да се повтори навсякъде в ЕС.Звучи като да плуваш гол в басейн с гладни месоядни пирани и да вярваш,че те ще станат вегетарианци.Разбира се до моментът на осъзнаването отдавна ще са трето поколение муджихидини талибани и тн.Доста тъпичък начин да се самоубиеш но хей това е ЕС все пак :)

7

Анонимен

преди 8 години

Българина е мързелив !Работех в една голяма фирма и нямах време дори за обяд обаче другите постоянно скатаваха и ми прехвърляха повечето работа на мен викаха ми ГЕЙ и ВАНКАТА обаче като ми писна и си дадох молбата за напускане един от босовете ми каза ,че са му казали работа която другите вършат за 15 минути Аз я върша цял ден ! Какво излиза Аз докато съм се гърбел за тях те са ме плюели пред ръководството ! Ето това са Българите тарикати злобни и завистливи.Затова скоро ще сме 2 милиона.

6

Анонимен

преди 8 години

За 7 години 700 милионната Юропа пропищя от 7 милионното ебливо, крадливо и злобливо племе на зурлатите балканоиди!

5

до 7

преди 8 години

Тотално прав си. Българите амбиции нямат. Те се раждат с мрънкане, че държавата им пречи да се развиват. Да, ама не. Тичат да работят в Европа, каквото им падне без да им мине през ума да отидат в университет. За тях средната класа е мираж. Да не говорим за високите й нива. Мислят само за масата и за нищо повече. Всеки успял човек за тях е крадец. Капитализмът ги ограбва, да живее голташка Русия.

4

Анонимен

преди 8 години

Живков покръстваше ромите и мюсюлманите и им сменяше имената и забрани турския език. Който не желае да спазва законите, трябва да напусне страната.

3

Анонимен

преди 8 години

Нормално е. На немците ни писна от нашия обслужващ персонал, каквито са 95% от ходещите да работят там. От тях никое общество не печели. Ще дам един пример. Работя по проекти в цял свят. Работил съм години във Великобритания и в Германия, където ненавиждат българи, именно заради социалния им статус и заради изродената ценностна система. До ден днешен не спирам да получавам покани да работя там, защото интелигентният човек е ценен навсякъде, независимо от къде е.