9

да

преди 8 години

Дебелее се от безразборното смесване на видовете храни , това е ! Факт !

8

Анонимен

преди 8 години

Аз познавм доста добре оформени жени,които постоянно си хапват шоколад.Могат да живеят на шоколад и за целия деннда пият вода,кафе и шоколад.В никакъв случай не мога да кажа,че са дебели. Абсурд!

7

Анонимен

преди 8 години

Дали още някой вярва в тези статии.

6

190km/h

преди 8 години

Аз предлагам да ядем само шопска салата без сирене :) със зехтинче и лучец

5

Анонимен

преди 8 години

От шоколада се дебелее, няма какво да се лъжем. Наистина, черният шоколад е полезен в някои отношения, но захарта и растителните мазнини в него не са. В нета има достатъчно статии за това как виното и марихуаната били блестящи източници на антиоксиданти. Четат се, защото казват това, което хората искат да чуят.

4

Пако

преди 8 години

*** то голяма диета, *** - скоростно обезводняване. Те затова спортистите се тъпчат с лекарства, после десетки години им трябва да си възстановят метаболизма.

3

До Пако

преди 8 години

Не е вярно. Има експресна спортна диета с шоколад, прилага се, когато спортистът (най-често боксьори и борци) трябва да слязат в друга категория. Прилага се не повече от 3 дни, консумира се натурален шоколад, но без да се пие вода - при много силна жажда е позволено до 100 мл. (половин пластмасова чашка).

2

Пако

преди 8 години

Невъзможно е да се отслабне с ядене на шоколад. Точно обратното - шоколадът допринася особено силно за качване на теглото. Това го е писала някоя самотна дебелана, която няма друга радост освен да се тъпче с шоколад, барем стане малко по-щастлива.

1

Анонимен

преди 8 години

Може би натуралният шоколад да е полезен, но не и този произведен от големите производители, продаван във магазините и супермаркетите, бъкан с е-та.