21

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно е бил дори Путин лично ! Само колко са жалки тия !

20

Анонимен

преди 8 години

От Империята на злото друго не се и очаква.Те затова са и на дъното на ***.САЩ ще са си все така най-веиката страна в света.Никой и нищо няма да промени този факт.

19

Анонимен

преди 8 години

ТО НАЛИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА МАЙ ЗА КИТАЙЦИТЕ СЪОБЩИХА ЧЕ СА ГИ ХАКНАЛИ ОТНОВО....А ПРЕДИ 2-3 МЕСЕЦА ПАК РУСНАЦИТЕ....НЕЩО КАТО "ГОДИНАТА НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ"

18

НФБ

преди 8 години

Мартин лутърс Кинг. .Протестите срещу войната във Виетнам. ..смазани брутално диспропорционално. .аква демокрация ..какви пет лева..интереса на американските олигарси е над всичко..обвито в лобизъм. .

17

НФБ

преди 8 години

В най скоро време очаквам да бъда смазан и физически отстранен заради коментарите ми и личното ми мнение..сащ са империя на злото. .

16

НФБ

преди 8 години

До АнонименАко погледнем и в сащ откритията са все от емигранти..и компа е дело на българин...Никой не се е възползвал от откритието си и не е станал милионер. .други откраднаха откритията..олигарсите и мафиоти те на сащ..реално сащ трябва да плаща за робството за избиване на коренното население. .такъв геноцид в света няма. .днес срещу зелена тоалетна хартия изкупуват ресурси. .сащ спекулативно смъква цени на ресурси. .Мафията от МВФ спекулира с валутите на света. Долара няма хокригие

15

ПЕТЪР

преди 8 години

НАЛИ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЕ МАМКА ВИ!!!!!!! НАЛИ ИМАТЕ СУПЕР ЗАЩИТИ ,ЧЕ "ТЪПИТЕ"РУСНАЦИ ВИ ХАКНАХА! ВСЕ ТЕ ВИ СА ВИНОВНИ !ОБАМА ПРЪДНА!!!!!!!!КОЙ Е ВИНОВЕН ПАК ЛИ РУСНАЦИТЕ??? ТЪРСИТЕ СИ БЕЛЯТА !!ДАНО НЕ Я НАМЕРИТЕ ЧЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

До 19Преди да критикуваш правописа научи следното: Тережкова се пише с ,,ш,, и още - пред съюза ,, че,, се пише запетая!

13

Анонимен

преди 8 години

Е, това си е постижение за руските хакери. Руските хакери - най-големите хакери в света!

12

До 16

преди 8 години

ПЪЛЕН НЕВЕЖА! ПЪЛЕН! Приличаш на тези *** кравари, които като ги попитат коя е първата жена комонавт, се сещат за своята - американката. А за Валентина Тережкова ПРОСТО НЕ ЗНАЯТ. НЕ ИМ КАЗВАТ, НЕ ИМ ГОВОРЯТ. ТАКА И ТИ, ***, ПРОСТО НЕ ЗНАЕШ. НО ТОВА ЧЕ НЕ ЗНАЕШ, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГО НЯМА И НЕ Е БИЛО. Хихихихихи, НЕГРАМОТНИ ***, ТОВА СТЕ ВИЕ, съвременното поколение.

11

Анонимен

преди 8 години

До 13Умнико, нито едно откритие в съвременния (а и в античния) свят не е дошло от Русия или от СССР. Всичко, което те заобикаля и което ползваш, е открито или изобретено на запад от Виена. Единственият принос на Русия в световната цивилизация е водката. Наздраве, братушки!

10

Анонимен

преди 8 години

До 13те и руските *** като теб са изобретили

9

Анонимен

преди 8 години

браво на хакерите!

8

Анонимен

преди 8 години

До zeusможе и наши проруски *** да са били.

7

До 9

преди 8 години

Най обичам такива тъпоъгълни като тебе да пишат по сайтовете. Така си личи, че нашего брата договкова е затъпял, че вече за нищо не става и просто си заслужава бедноста и мизерията, в която пребивава и безпросветното бъдеще, което идва!Руснаците да откраднат.....абе "умнико",ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ ПО-СЪВРЕМЕННИ ОТКРИТИЯ В СВЕТА СА СТАНАЛИ С ПОМОЩТА НА ЦАРСКИТЕ,А ПОСЛЕ И СЪВЕТСКИТЕ УЧЕНИ?!!?? Абе, само си помисли и че лазера е тяхно основно дело.И какво ли още не! ***! Давайте, братушки!

6

АНОНИМЕН

преди 8 години

мОЖЕ ПЪК ДА Е ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЛЪЖА ТЪЙ КАТО ПАК АТАКАТА Е ПРЯКО КЪМ РУСИЯ. ПАК ТАЯ РУСИЯ. ЕЙ КАТО ТРЪН В ОЧИТЕ ИМ Е. ДЕ ЩО СТАНЕ ВСЕ РУСИЯ. АМИ АКО НЕ Е РУСИЯ А НЯКОЙ ДРУГ ОТ МНОГОТО МРАЗЕЩИ АМЕРИКА?????

5

Анонимен

преди 8 години

Полезно: през гугъла: Освобожднная Европа. Болгария

4

Анонимен

преди 8 години

Те руснаците освен нещо да откраднат, да хакнат, да се натряскат и т.н. за нищо друго не стават. Затова и много харесват комплексираното джудже.

3

КПСС

преди 8 години

Руския хакер-хакера на бъдещето !

2

zeus

преди 8 години

Може пък и китайците да са били, или Иран, или някоя от другите поне 100 държави, които мразят САЩ ;)