17

Анонимен

преди 8 години

До Бивш учителДа, така е за съжаление!

16

Анонимен

преди 8 години

Я стига-НОМЕР 15 Е МНООГО ПРАВ!

15

някой

преди 8 години

...се ла ви....след всичко ,което става в държавата ни,няма да има учители....Мили хора,радвайте се на децата си,но ги и възпитавайте,защото учителите са изчезващ вид.....

14

Анонимен

преди 8 години

Учениците са със всякакви права, могат да правят каквото си искат, учителите без никакви права. Учителите са с вързани ръце, страшно зависими са от учениците. Зависими са от техния брой, защото един ученик носи на училището 1000 лева издръжка. Борбата става за всяко едно дете, иначе като намаляват учениците, намаляват паралелките и училището не може да си покрива разходите за издръжка, няма заплати. Така че, ученикът, дори да е арогантен, бандит, учителите трябва да го търпят и да си мълчат.

13

Анонимен

преди 8 години

учители има в комунизма, в демокрация не са нужни учители и образование... особено в бананови републики разпродали държавата - там са нужни ***. Тънете в мизеря и дърпайте още заеми докато ви изкупят

12

Анонимен

преди 8 години

"90 учители се търсят във Варненска област". Хайде да видим къде е акцентът?Има 90 свободни места за работа на учители.Но за тях кандидатстват 590 души.190 ще извикат на интервю, за да се спази процедурата, а не Наредбата.И накрая само тези с връзки ще бъдат наети.

11

Анонимен

преди 8 години

учители ли? какво беше това? да нямате грешка бе другаари? такова животно вече нема! кой е този дето ще учи за учител? аз поне не познавам студенти в университета да учат педагогика. това животно отдавна умря.

10

илиян

преди 8 години

и да се стараеш и да не се стараеш 500 лв са ти в кърпа вързани

9

Анонимен

преди 8 години

През тъй наречената демокрация всички управляващи сринаха учителите до дъното и е съвсем нормално да няма желаещи за тази прекрасна професия.

8

петър стоянчев

преди 8 години

съгласен съм да стана учител но заплатата да ми е поне 520 лева бруто и да имам право на един безплатен билет за цирк на месец

7

Анонимен

преди 8 години

Даже снимката не е бг-ска!

6

Анонимен

преди 8 години

От номер 7 продължение:Да имаш лека кола с която редовно да ходиш на работа. Да си висок минимум 2 метра, да имаш яки мускули като на културист и по-широки длани на ръцете.

5

PLEVNALIEVV

преди 8 години

ZA DA SI YSPJAL VAV JIVOTA OBRAZOVANIETO NE E TOLKOVA VAJNO.OOP SAAA OOP SAAA.MIERDA VASHLIVA

4

Анонимен

преди 8 години

Ако си учител мъж, трябва да имаш още няколко специализации - да можеш да косиш, да боядисваш стаи, да оправяш ВИК, да разбираш от дърводелство, строителни ремонтни дейности, електричество, да можеш да заваряваш с електрожен, да можеш да оправяш счупени брави на врати, да нареждаш паркет, да имаш технически умения за работа с ъглошлайф, бормашина, струг, циркуляр, банциг, абрихт и т.н. Тогава си търсен, ценен и предпочитан.

3

даскал

преди 8 години

Венцислава Генова нали е дружка на шантавия министър , ще се уреди и с учители и с други неща.

2

Айше от смядово

преди 8 години

Що саму ушители? Ромуви ни търсити ли за нещу?

1

не

преди 8 години

Не дават, трябва да си ги заработиш. И ако много се стараеш, може да изкараш дори 500 лв за цял месец...