7

1

преди 8 години

До ХХХ,ние също празнуваме,открихме 4980метрова магистрала "БЕЛОКОПИТОВО"на стойност 66милиона,или 13500лева на метър,ето така ефтино строим ние,драги ми египтяни.

6

Анонимен

преди 8 години

Коментарите дори не са чели статията, но говорят това което им спускат отгоре.

5

Анонимен

преди 8 години

До 8!Човекът не е виновен!Първо- не е учил за това!Второ- когато изобщо е трябвало да се учи, е бил зает да краде яйцата от кокошките на майка си и не имал време да се занимава с такава неефективна дейност като ученето.И трето- момчето доказано има проблеми -не може да помни- до обяд забравя какво е говорил сутринта, а ти искаш да запомни не едно или две числа,а цели 72!Това не е като да варди и царя,и ратая от ... такива като него!

4

ХХХ

преди 8 години

Боко една магистрала не може да направи !

3

абе

преди 8 години

Много *** материал тука!

2

mnenie

преди 8 години

Арабите за 8 милиарда долара инвестираха в нещо, което ще носи милиарди за стотици години напред. Ние взехме 16 милиарда заем. Да видим какво ще ни донесе той.

1

непукист

преди 8 години

Каква основа за сравнение е само този канал .За една година 72 км. плавателен канал за океански кораби построен от "мързеливите" араби ,а у нас за колко години направят една свястна магистрала.Между другото дали се е намерил експерт в рязането на лентички защото тук си имаме един и можехме да им го изпратим срещу скромен хонорар разбира се.