10

Анонимен

преди 8 години

Интересно дали отклоненията от магистралата са към самата магистрала или са в междузвезното пространство? А това отклонение си е точно по плана на магистралата.

9

проф.шофьор

преди 8 години

А бе ние на очите ли да си вярваме или на лъжите на бойколинчовците-медии,ами елате с камерите и снимайте още не оправено края на или началото на АМ"Струма" при село Ново Делчево.Магистралата е построена от село Кулата до село Ново Делчево до гр.Сандански има още 8км ,който още не са направени ама ако така ги правят по добре да не ги правят!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Герберастите родината изграждат Тиквите след тях вървят Герберасти Герберасти -заедно в дружен строй

7

Анонимен

преди 8 години

Показано по ТВ-7 .Започна ремонтът на АМ-Струма . Гарантирано от ГЕРБ.Честито!

6

mnenie

преди 8 години

Вчера минах от там и мисля, че става въпрос за разклона за Петрич. Не за самата магистрала. Там има вулканичен и ронлив пясък и пътят беше пресечен от две "вълни".

5

Анонимен

преди 8 години

Всички ,които пътуват до Гърция виждаха как се прави магистралата.Отсечката от Марикостиново до Кулата е пълна трагедия,въпрос на време е да пропадне цялото трасе.

4

Сезгин

преди 8 години

***,не се учудвам.В Турция що не пропадат ве?Вчера се прибирам от Бодрум,там що няма пропадани я?Еми щот всичко се прай както трябва щот санкциите са големи,не е като в България-***.

3

Анонимен

преди 8 години

Да, и в Раковски не е вярно.

2

Анонимен

преди 8 години

Не е ами как.Не е вярно също,че областния е пиян.Пил е хапче за глава ама е било с изтекъл срок.На 100 място сме по свобода на словото.....

1

Анонимен

преди 8 години

И в Раковски ли не е вярно, че улиците са като Венеция след вчерашния дъжд 2 седмици след като Баце откри новата канализационна система и пречиствателна станция? Водата просто не се оттича, има снимки в Блиц, изпратени от хората от Раковски. 58 милиона лева хвърлени на вятъра!