119

Анонимен

преди 8 години

ПИТАМ вечно хленчещият туристически "бранш", не ги ли е срам въобще да говорят при положение, че ДДС в туризма е 10 % (ДЕСЕТ) процента, а на всички други стоки и услуги 20 %, в това число за ЛЕКАРСТВА и ХРАНИ. И тия ще ми приказват как държавата (т.е. всички ние) сме им задължени!!! Я у лево ! Осрахте цялото черноморие с простотията си, от ясно по-ясно че туристи няма да има !

118

Анонимен

преди 8 години

Zaplatata mi e chisti 450lv., ima li hotel za men?

117

Анонимен

преди 8 години

Да си зададем въпроса , защо като се заговори за проблеми , простотия , пияни англичани и липса на руски туристи , на първо място винаги се дава за пример Слънчев бряг и околните курорти ? Защо никога няма проблеми в Албена , в Златните също напоследък ... Простичко е !

116

Анонимен

преди 8 години

"Но българинът не е свикнал да плаща бадева иска колата му да влезе вътре, а не да му я вдигне паякът", коментира Налбантов.Колко нахален бил българинът! Искал да ходи с кола на почивка, а не с чудесните влакове от 60-те години на миналия век. Налбантов, не е ли по-добре "българинът" направо да ви праща пари по банкова сметка, без въобще да ходи до курортите ви?

115

Анонимен

преди 8 години

ол инклузива е за е бедняци по принципНашите селяни много го харесват, после като се върнат на село умират да се хвалят какво са яли,колко различни неща имало, иначе цяла година маат боб и кучешка радост, за да имат една седмица за ол инклузива, да плюскат и пият неуморно и да припичат тлъсти телеса - и това ако е почивка, ужас.Богат или умен човек не ходи на ол инклузив, нито пък да се гъчка като в метрото със *** и пульо.Луксозните хотели в Гърция имат апартаменти с частни басейни

114

койчо

преди 8 години

Две години ходя на квартира в Сарафово. Мизерни стаи, ужасно скърцащи легла, 17" тумбест телевизор и мръсно, та чак гадно, дистандионно. ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА ОТИДА НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

113

Анонимен

преди 8 години

В Гърция е по-добре за почивка само по една причина. Там нямаше комунизъм. Червената армия не е минавала от там. Това дето те го правят от 150 години ние го правим в последните 25. Как да сме равни. От толкова имаме частна собственост. Хайде да минат още 50 години да се наиграят всички играчи и всичко ще си дойде на мястото.

112

Анонимен

преди 8 години

Най-напред Сталин,после комунизма,сега -демокрацията- всичко пречи на властващите икономисти, финансисти,юристи,политолози и всичката останала некадърна АОНСУ-*** да се изявят като успешни ръководители...През гугъла: Рука Москвы дотянулась до Болгарии

111

Доцент

преди 8 години

Другарят Налбантов ако е лапал мухите в училище да отвори някой тълковен речник и да прочете и препише 100 пъти значението на думата конкуренция.Щом хотелиерите в Гърция и Турция са предпочитани от българите,значи нещо куца в бранша.И да се замисли как аджеба гърците са по-конкурентноспособни като плащат поне двойни заплати на персонала си.

110

Анонимен

преди 8 години

Няма по-противна личност от целия преход от образа на мутрата-назначен капиталисх

109

Анонимен

преди 8 години

4 часаНа който му харесва да го лъжат на всяка крачка и да му пробутват *** да ходи у нас. Селяка е неразбиваем. Но все още се надява, че може да кара от сезон на сезон. Да лъже, ***, краде, нагрубява, понякога набива ако не му е кеф, простотии от всякакъв вид. Ходете, никой не ви спира. Щом ви харесва да ви третират като маймуни ходете. В Гърция е по-скъпо но Турция е върха на обслужване и качество на храна. Посочете ми едно заведение в което може да сте спокойни, че няма да ви пробитат помия?

108

Анонимен

преди 8 години

Сега и пътища ли да им правим Заеми ли ще искат въшките гладниСтига вече кражби

107

реклама

преди 8 години

Заповядайте в бг курортитеСамо там може да видите консервирана мутропростотияНавсякъде-пазарУ нас-панаир

106

Анонимен

преди 8 години

Най-хубавата гледка е млад шишко да дърпа лелка от брега да не режи в "охраняваната"зонаЕто защо махнаха казармата Младите мъжаги сега воюват с бабките по плажа за "място под слънцето"

105

ламизил

преди 8 години

Докато лежите на "чистия"шезлонг четете за гъбичкитеТия знания ще ви трябват като се върнете от курортаНа печелившите-честито

104

-10

преди 8 години

Съотношението цена - качество в Гърция е в пъти по добро спрямо България. Господинът от статията да си завре приказките където и слънце не огрява!

103

Анонимен

преди 8 години

Едно им е хубавото на микробите върху шезлонгите по бг морските курорти- никога не са помирисвали ***,белина ,да не говорим за Доместос.Наддавай народеДа живее дружбата между световните микроби. Фестивалът им по шезлонгите

102

Анонимен

преди 8 години

Ако си плюеш на здравето и не те притеснява,че може да хванеш някоя кожна болест- ползвай шезлонг на бг черноморието.

101

мен

преди 8 години

Как пък не чух един да се епо**рал в Гърция. А в България даже рекламите показват как хората гледат през прозореца;)

100

Анонимен

преди 8 години

Явно БГ мутрите имат доста платени *** в нета...