22

П.Илиев

преди 8 години

Москов е първият политик, който застава срещу неправдата и се опитва да промени нещо! Стига сте лаели...

21

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен"А в София има десетки частни болници, които крадат с милиони, но тях никой не смее да ги пипа!"То е ясно, че това е показно за хвърляне на прах в очите :)Някой тук спомена Токуда. Преди 5 години и аз бях влязъл за 2 дни, и ми искаха доброволно "дарение" 150 лв. Доколкото си спомням, не им дадох.

20

анонимен

преди 8 години

кога ще подпукате токуда за 5 дни престой един път платих 800 лвследващия път 900 лв и никаква разбивка по фактура

19

Анонимен

преди 8 години

Не може в България, която е около около 6-7 милиона да има в пъти повече болници примерно от Истанбул, който е 16-18 милиона. Нужни са не повече от 10-15 болници за цяла България. Всички останали са закриване.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНай се краде в държавните болници. Ето го онкодиспансера в София с управител Боби Димитров там какви далавери стават ..но го крепят защото ки плаща ..

17

vesko02

преди 8 години

Кое е за първи път източването или отнетия лиценз

16

Анонимен

преди 8 години

А в София има десетки частни болници, които крадат с милиони, но тях никой не смее да ги пипа!

15

dj

преди 8 години

Заради тяхна грешна диагноза почина най добрия човек. Крайно време беше

14

Ред арми

преди 8 години

А защо не поиска одит и отговор от Борисов как и защо бяха източени 1,5 милиарда от НЗОК по времето на Дянков и Борисов?

13

Анонимен

преди 8 години

В Пирогов като си счупих ръката ми сложиха гипс и шина казаха подпиши се тук, че си лежал 3 дена и си ходи вкъщи, че храната тук не е хубава. Това е масова практика не изключение. Познайте кой в Пирогов кара кола за 100к лекарите които ме казаха да разписвам или шефа им

12

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше да се случи нещо подобно,само да не е единичен случай.

11

Анонимен

преди 8 години

Най лесно се точат пари чрез циганите1, Нямат осигуровки, но удобно и неграмотно подписват документи за неизпълнени процедури.Същото го правят и зъболекарите. *** незнае какво подписваи неможе да каже на никой какво се случва

10

Анонимен

преди 8 години

Москов да престане да си бърка яйцата пред нашите очи. В 99% от държавните болниците в Бг се работи частно.Без пари в джоба при доктор не се ходи независимо дали ибмаш ии нямаш осигуровтка плащаш

9

Смешник

преди 8 години

Тя тая болница откога е фалирала

8

лекар

преди 8 години

Абсолютно всички болници точат пари от касата.Разликата е само в количеството на парите.Най-поголовна е практиката да се получават пари по клинични пътеки за заболявания които пацинтите нямат и никога не са имали.Т.н. реформа унищожи здравеопазването ни.С тези милиарди левове ноито са изхарчени от 2000 г. до днес можеше просто постепенно да се качват заплатите и нищо повече.Системата работеше безотказно но просто нашите заплати бяха смешно малки.Целта на "реформата" бе да се откраднат доста пари

7

Венелин

преди 8 години

Всички източват, но явно не всички си плащат.

6

Анонимен

преди 8 години

9 години ли бяха необходими за да се спре източването?Щом за 9 месеца са източили 200 бона колко ли са източили за 9 години.

5

Анонимен

преди 8 години

До 2Нищо не знаеш. Много проверки са започнати от местното РЗОК срещу въпросната болница, но всички са спирани от по-горе. Хубаво е, че все пак се стигна до край. Само че никъде не се говори за протекцията от по-горе!

4

Анонимен

преди 8 години

Браво на Москов, без да прави "рекламни кампании" и без "популизъм" малко по малко започва да вкарва така дълго чаканите реформи, за да започне запушването на дупките, през които изтичат парите за здравеопазване и най-накрая да започне да се подобрява услугата за гражданите, които си плащат и разчитат на тази система.

3

Анонимен

преди 8 години

В България имало и честни политици, да не повярва човек...