6

Анонимен

преди 3 години

До до 2Застраховката ти компенсира ограбеното. Да влязат, когато си вътре, да те пребият, пък после търси от застрахователите здрави кости. Домът трябва да е крепост!

5

Продавач

преди 8 години

Хубаво е да имате платени публикации, но не е добра идея да заблуждавате - Abloy Protec далеч не е единственият патрон с тези показатели. Не сте споменали, че патроните се сертифицират с класове на сигурност от 1 до 6, като 6 е максималното ниво. Въпросният патрон на Abloy е с клас на сигурност 5, което е добре, но не е най-високият клас. Няма да изреждам марки и патрони с клас 6 на сигурност, за да не ме обвините в реклама.

4

Анонимен

преди 8 години

Така,така,обаче това го четат и тези,които смятат да отключат после вратите ви.Отворете им очите,не че не са достатъчно изобретателни,де.

3

до 2

преди 8 години

Май не си особено на ясно, че такива брави, особено нашенскко производство са смешка за крадците? Застраховка се нарича най-добрата защита, но на българина му се виждат много 20лв. годишно. А плащат до стотинка всякакви щети от взлом...

2

Метросексоален

преди 8 години

даите савети на хората как дасе подържът в форма и даса винъги секси.

1

Хъммм

преди 8 години

Купувате си една електронна система която ви отключва безжично с чип или нещо такова, оставяте една ключалка за заблуда и готово