29

fakt

преди 8 години

Asad triabva da se mahne . Toi pre4i. i hlapetata go znaiat ve4e. Ako asad zamine i id 6te se likvidira.

28

Павел

преди 8 години

Какви са тия глупости къде ги пишете, Мария Нестерова. Явно за това ви и плащат - да предавате фалшива информация, за великата Америка , която защитава целия свят. САЩ и Турция подкрепят ИД , а руснаците Кюрдите . Сега си мерят оръжията на гърба на обикновените хорица от близкия изток. И си купуват явно медии да им представят каузите като благородни .

27

Аспарух

преди 8 години

Много смешно,държавата която създаде Ислямска държава сега да се бори с нея.Прах в очите,но и много много насилие и смърт

26

Мунч0

преди 8 години

Айде няма нужда пак с басни да ни занимавате. Сащ си искат падането на Асад и организиране на марионетно правителство, за да имат плацдарм за атака срещу Иран и да разчистят поддръжниците на Хамас, съответно отварят път на Израел. Спокойно си финансират "умерената" сирийска опозиция, която всъщност е ИД и си трепят на воля кюрди. Сега на Турция им дойде дюшеш и те ще трепят кюрди под предтекст, че бомбардират ИД. Та цирка е голям не знам още кой вярва на официалната информация - дезинформация.

25

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Както казват турците А бакалъм! Хахаха. Та така де. Щото нещо ми писна от това нискобюджетно театро честно казано.

24

командо

преди 8 години

Истинския екшън сега почна. До сега това бяха само тренировки. :). Бой докато мърдат.

23

Мамун

преди 8 години

Сега пък Путин бил викнал турския посланик и му казал турците с янките да не си пъхат гагите дето не им е работата.Приказвало се е за СталингрАДИ и други такива геройски градове.ТУку виж и баба ви врачка се окаже права-Сирия пада и става интересното.

22

SD

преди 8 години

До 33То , шоуто започна в една военна база в Мисисипи .Отново стрелба .

21

100 % ТURK

преди 8 години

До 12. Ела аз ще ти дам лично. Ела че тия дни съм много щедър.

20

снимки на двамцата

преди 8 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

19

защо?

преди 8 години

Защо ИД разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, Турция, кюрдите и сирийците, взети заедно?

18

Анонимен

преди 8 години

Щом се отнася до САЩ и Турция новините винаги са лоши.

17

Професор

преди 8 години

Чудно е защо нашите медии мълчат за убийството на на 18 годишно бебе в Палестина. Детето е изгорено живо от 24 годишния Меир Етингер. Същият е обвинен и за подпалването на църква в северен Израел. Защо мълчат нашите медии нали сме демокрация уж?

16

Анонимен

преди 8 години

Ердоган-ВЕЛИКИЯ ВОЖД НА ТУРЦИЯ И ЗДРАВОТО ЮЖНО КРИЛО НА НАТО!Бог да ги благослови/..или Аллах/!

15

Анонимен

преди 8 години

защо САЩ убиват невинни деца като бомбардирад кюрдите ????защо

14

Професор

преди 8 години

Друга интересна новина е, че американците склонили ако Турция изиска да им предадат ислямския проповедник Фетхулах Гюлен който живее в Пенсилвания. Гюлен е обвиняван за създаване и поддържане на държава в държавата и подкопаване устоите на държавността.

13

Корекция

преди 8 години

Турция и САЩ с мащабна подкрепа към Ислямска Държава

12

Професор

преди 8 години

Под предлог, че бият ИДИЛ всъщност ще довършат Пкк. От вчера турската армия започна да ползва ракети собствено производство. Умни ракети които поразяват целта насочвани от спътниците. Друга ракета турско производство е единствената в света която разбива пещери и поразява целта. Даже унищожава бетон. Хем Ердоган, ще спечели при евентуални предсрочни избори, хем ще довършат Пкк и ще си тестват оръжията.

11

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ-лъвът на балканите

10

непукист

преди 8 години

Ха-ха ще се борят с ИД и това ,ако не е координирано нападение над суверенна държава здраве му кажи .Интересното в случая е защо ООН се прави на ощипана мома и не заема позиция или после ще призовава отново за хуманитарно отношение към новите вълни от бежанци.