22

Вал

преди 8 години

продължение от долу :Аз кото съм се връщал в БГ следдълго отцъствие зъм целувал българката земя!!! А тия сестри , не забелязях нищо подовно, радост, щастие, сякош са били на хубава екзотична почивка. Вижте в архива на юу тубе, как изглеждат там. Много добре управени, фрюзира мейкап. В Либия в затвора това го НЯМААААА!!!! От един българин от чужбина !!!!

21

Вал

преди 8 години

Не искам да обвинявам никого, за сестрите., но БГ направи няколко греши за да се стигне до там Правителството тога премахна РУ на МНО. И винаги посолствата в чужбина са били мащеха за българите които имали нужда от тях Много пъти ми се е случвало да пътърся помощ и почти никога не съм я получавал, освен Москва. И друто , когато мед.сестритя слязоха от самолета в София, въобще не ми изглеадаха че са били в Либийски затвор! Затбор в Азия или африка , в ада бих казал ,че се живее по добре.Аз като

20

Анонимен

преди 8 години

До Мунч0явно си имал голям късмет щом описваш работната атмосфера и заплатите през 1990 и някоя след това като спокойни и приветливи. Хората нямаха пари за хляб, заплатата на баща ми беше 100 лева за къртовски труд, тока беше 70 лева и малкото дето имаше не само у нас, но и в съседите беше на вересия. Изобщо не беше розово и тогава който беше заминал зад граница живееше като бей. Просто разликата беше нечувана. В този ред на мисли, лесното и хубавото не е било тук при нас.

19

Анонимен

преди 8 години

А на кой са разчитат тук - на убавато Наде, дето омъжи щерка си за кой? Ае стига глупости - всички сме актьори в театъра..

18

Мунч0

преди 8 години

до 24.Сега трябва да ти стане ясно, че държавата нехаеше години наред за българските медици, които не са извършили никакво престъпление. Обещетението от държавата е поне някакъв морален реванш за тия хора, че дипломацията и агентурата ни бяха разбити и неработещи. Нормалните български граждани работеха тук в спокойна и приветлива атмосфера при семействата си, а не на другия край на света и сравненията, които правиш според мен са неуместни.

17

Анонимен

преди 8 години

До Мунч0 виж сега мен не ме интересуват сделките за милиарди на тоя или оня, да си продават каквото желаят за колкото имат. Това нас не ни грее. *** е отношението на държавата към няколко човека, които бяха обезщетени, за "загубите " си , така че уж да живеят като другите. Да ама никой нормален български гражданин, който беше бачкал в ония години нямаше апартамент еди къде си и децата му не учеха в чужбина.Грозно беше, но както и да е. Кой каквото е вършил си е за него.

16

До злобеещия изрод

преди 8 години

Имаш ли изобщо представа с какво се занимават там мед. сестри от други нации? Но колко са сплотени, когато трябва да се защитят?А бг управниците дремехаИзвестно ли ти е примитивното ниво, на което работят либийските мед. сестри (използване на една и съща спринцовка и на един и същи памук, за да попият след като са инжектирали няколко деца едно след друго)? Точно нашите сестри са протестирали срещу тази мърлявщина, а другите просто са си мълчали?Или няма къде да си излееш злобата и комплексите

15

Мунч0

преди 8 години

Българските медици бяха невинни и бяха разменна монета за Либия, за да договорят както облекчаване на ембаргото си така и възможност за различни договорки свързани с петрол и оръжия. Не се съмнявам, че Саркози е договорил продажбата на оръжия и реактори, а медиците бяха медиен бонус. Всичко отново беше за петрола Кадафи обяви, че иска да му се плаща в евро, а не в долари и настъпи мотиката. Та така форумни геополитици вярвайте на всичките мозъчни повърни, с които ви заливат ежедневно.

14

Анонимен

преди 8 години

До Антонти сигурно си на 16 и не знаеш къде се намираш, надявам се да съм права, че иначе си загубен

13

Анонимен

преди 8 години

Абсолютна тъпотия. Ако бяха работили тук, а не бяха ламтели за пари там - това нямаше да стане. Ок, да не лежат в техния затвор, ама да ги посрещаме тука с почести...защо??? Кои са тия какво са направили за родината си. Зарязали са я , не са плащали данъци дори, като нас глупаците. На семействата им докато са им валели либийските долари им е било доста по забавно от на нашите, които не сме имали пари да ядем. Просто пълна порнография е цялата история.

12

Анонимен

преди 8 години

И в какво точно обвиняват Саркози? Че е плащал на Либия, за да освободи сестрите ли? Може би е трябвало да ги оставят на съдбата им, защото освобождаването е много скъпо ли?Ако така се разсъждава, то не е чудно защо властимащите оставят мизерията да се вихри в България - защото е много скъпо хората да живеят нормално. Естествено това не се отнася за политиците - те са избрани, Бог е движил десницата на електората да гласува за тях.

11

Анонимен

преди 8 години

За този процес Либия иска експертното мнение на професор Монтание-откривател на вируса на СПИН.Професорът прави проучване и разбира,че епидемията в болницата в Бенгази е започнала далеч преди там да работят българи.Той връчва доклада си на властите,но такъв доклад не ги устройва.Тогава професор Монтание публикува доклада си в списание Нейчър.И така на целият свят става ясно,че нашите медици не са виновни за СПИН епидемията в болницата в Бенгази.Статията може да се намери в архива на списанието.

10

Анонимен

преди 8 години

CERNOBORSADGII,A NE MEDIZI.

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДългът който опростихме на Ирак е към 4 милиарда - след като убиха Саддам САЩ си назначиха марионетно правителсто и им казаха - няма да плащате дълга, той е взет при Саддам, едно правителство не е длъжно да връща дълговете на предишните. Германия и Франция също трябваше да опростят, в началото вдигнаха пара, но после янките ги натиснаха и те клекнаха.

8

Анонимен

преди 8 години

Те не са медици. Само две са били медицински сестри - помощен персонал, а не медици. А лекарят не е бил никакъв лекар. Може да не са заразявали умишлено със СПИН, но са се занимавали с черна борса, незаконна обмяна на валута, незаконна търговия на алкохол и проституция.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнтонВече 26 години избираме политици,които само рушат и крадат,а ние затъваме все по-дълбоко!Е,много сме кадърни и способни,няма що!

6

Стамат

преди 8 години

ЕС да не ни извива ръцете с тези медици, ако обича!

5

Анонимен

преди 8 години

za takiva mishki-med sestri i edno evro ne davam

4

пип

преди 8 години

али агджа номер 2 е този камиларски син

3

Анонимен

преди 8 години

До АнтонТо почти така стана! НАТО ги попука и от наше име!