25

Анонимен

преди 8 години

Бутайййййй, всичко заедно с измета вътре и ще се направи само добро на България.

24

Да им помогнем

преди 8 години

Не само да бута, но и веднага да настанява - по обезлюдените села. А народните ни избраници в Европарламента по-бързо да издействат средства, с които да се подпомогне началото на селскостопанската дейност на малограмотните и неграмотни роми, настанени по селата.

23

Анонимен

преди 8 години

А къде е полицията да задържи тези , които окупират сграда на държавна институция?!

22

Анонимен

преди 8 години

"Ако имаме човещина и реално искаме да интегрират ромите"............................Абе, ква интеграция, бе. Да се махат. Да отиват в Страсбург и Брюксел. Там са желани, чакани, уважавани... Всичко.

21

Анонимен

преди 8 години

БЪЛ - ГА - РИ Ю - НА - ЦИ!БЪЛ - ГА - РИ Ю - НА - ЦИ!БЪЛ - ГА - РИ Ю - НА - ЦИ!

20

хмм

преди 8 години

абе няма ли да се появят и във Варна някакви моторисчета рокерчета... тва онова :) сега е за плаж моренце Варна е идеална може и някой "малцинствен" да се направят че бият

19

Анонимен

преди 8 години

Когато са стреоли незаконно всички институции са си затваряли очите. Сега когато живеята фамилии с деца/пък били те и ромски/ дайте да събаряме и да ги оставим на улицата. Ако имаме човещина и реално искаме да интегрират ромите няма да се бутат по няколко колиби по избори, а въобще няма да се разрешава строителство им пред и след това.

18

Анонимен

преди 8 години

Кой ще помогне на българите, които живеят под наем ?

17

Баш комОниЗ

преди 8 години

Хммм, ГЕРБерастите приключиха ли в Гърмен, че стигнаха до Варна?! Ой ой ой, колко съм разсеян, идват избори, а аз забравих! Нищо БХК ще се оплаче на ционистките си колеги от ЕК и ще я спрат и таз предизборна кампания, но *** отново ще си запише актив "ние искаме, ама те не ни дават"! Както и да е, какво стана с Гърмен? Хората и до София идваха...

16

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно хора , ако това е само за изборите отмяната на ПУБ-а в Чайка , ние ще посрещнем с жива верига багерите след изборите, ако се наложи ! Ако трябва и ще ги запалим , но Чайка няма да се застроява и точка ! Съветвам същото да направят и съгражданите от Възраждане , както и агитката на Спартак ! НЕ СЕ ДАВАЙТЕ ХОРА !!!

15

варненец

преди 8 години

Работата беше сериозна , бунтовете от 2013 бяха на косъм ! Янко Ага отърва линча а кметя гласа му трепереше ! Ето това е истинска демокрация , гражданите щурмуват оядените и корумпирани чиновници в залата на общински съвет! Първо във Варна !

14

Оставка на кмета !!!

преди 8 години

Мошеници!!! Това е заради изборите , иначе нямаше нищо да направят! Знаят къде е слабото място на българина и...! Гербаджиите са долни хора, долни даже меко казано! Оставка на Борисов и нас съд!

13

Олег

преди 8 години

19, възможно е и те да са я придобили. Тази земя е била реституирана на хората тъй като официално там няма нищо и подлежи на връщане. Обаче сигурно повечето са си я продали тъй като не могат да я ползват, а онези имат пари да си я купят и сигурно са си я купили. Това не променя факта, че имат право да си я ползват щом може да са станали собственици. Но сигурно имат земя и други хора. Някога са били ниви и след като са си я върнали хората може да има много комбинации.

12

Анонимен

преди 8 години

Браво Варна ! Стига търпение и примирение !

11

Олег

преди 8 години

До 12: Защо трябва да си останат там? Защото ти така мислиш? Кой си ти да мислиш, че мястото им е върху частните земи на хората върху които плащат данъци на общината всяка година и които не могат да ползват! Откъде на къде мястото им е там където им е хрумнало да се настанят през комунизма?! Там под МОЛ Варна и автогарата на Варна ли им е мястото? Мястото им е там където си купят земя и жилища със собствени пари, а не където ти сметнеш, че ти е изгодно!

10

АТАКИСТ 2

преди 8 години

До Олег КАКТО И В ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ----СОФИЯ Е ОТДЕЛНА ДЬВЖАВА В ДЬРЖАВАТА БЬЛГАРИЯ А ПОЗНАЙТЕ КАК СЕ КАЗВА ВЕЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ЧАСТИ НА БЬЛГАРИЯ---ИМЕНАТА ИМ ВЕЧЕ СА В АНГЛИЙСКАТА ГЕОГРАФИЯ ЧЕТЕТЕ И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕМА ТАКАВА ДЬРЖАВА С ИМЕ БЬЛГАРИЯ

9

Анонимен

преди 8 години

Иване,Иванееее .....само с шадравани НЕ СТАВА :) В неделя вечер малкият ми син щеше да бъде блъснат от кола по крайбрежната алея. В предизборната си кампания ни ПРОБИИХТЕ ушите , че ще спрете колите в Морската градина, в това число и крайбрежната алея. До тук НИЩО по въпроса

8

Анонимен

преди 8 години

Ромите трябва да си останат там където са. Работата е там, че Максуда е интересна за строителство от страна на мафиотите, а ромите ще бъдат стоварени във варненските квартали и ще ги опустошат. Това не бива да става. За да се налапат няколко добре познати мафиоти да пострада целия град. За Чайка е още по-нагло, там директно искат да строят върху зелените площи, отново в полза на групировките и в ущърб на жителите на квартала. Тези беззакония трябва да спрат.

7

Сноудън

преди 8 години

До Анонимен 7 Моля уточни. Бойко, Цвъки, Цвъчка, Плевньо червени ли са като твоите дедо и тате или обратно.

6

Олег

преди 8 години

Не е имало никакви русофили (масово) на този протест. Тези от Чайка не искат да им застрояват квартала, от Транстриумф ги е страх да не останат без работа, от Възраждане ги е страх да не им закарат в квартала от Максуда, тези без вода си искат водата и така. Град с нерешавани години наред проблеми. Както са повечето градове...