8

Анонимен

преди 8 години

Това пестене касае само енергийните дружества, защото принципа е капка по капка... какво като спестя 5 лева от осветление или 10 на година като си изклзчвам всяка вечер телевизора от щепсела. Разбрахте ли сега... А някой да измисли как да пестим успешно от отопление.

7

Анонимен

преди 8 години

намерил крадеца да съветва против кражби.... тц... хич не е нагло

6

до 5

преди 8 години

С платените от сметката ни пари,. ЧЕЗ трябва да плати на следните енергийни компании за произведената и транспортирана електрическа енергия: На НЕК-Обществен доставчик, който му продава електрическа енергия;На НЕК-Преносно предприятие, което пренася закупената от НЕК електрическа енергия по електропреносната мрежа високо напрежение; На ЕСО за осигурения достъп до електропреносната мрежа високо напрежение;На БЕХ Разпределение за транспортирането на енергията през разпределите

5

до 5

преди 8 години

Това е истината, дори да не ти харесва. Останалите пири от сметката ти отиват в Търговците на ток, НЕК, БЕХ и ЕСО. Отвори сайта на БЕХ там има процентите, точно кой колко взема от парите, които плащаш.ЕРП-тата са една малка част от цялата Електроенергийна система, въпреки че това умишлено се спестява от журналистите, които са слуги на Мафията.

4

Анонимен

преди 8 години

Какво ще си играете да изключвате уредите, вадите /изключвате/ главния бушон и готово.

3

do 3

преди 8 години

xa xa i lud li si be na 30lv vzemali 22stotinki,4e ti gi izkara blagotvoritelna kompania

2

Анонимен

преди 8 години

Умнико, я по-добре се поинтересувай КОЙ определя цената на тока и къде отиват парите от сметката ти.ЧЕЗ нито определят цени, а това което прибират е 0.67%, тоест на 30 лв.сметка вземат 22 стотинки.Защо като си толкова отворен не смееш да попиташ къде отиват другите 99.33%.

1

anonimen

преди 8 години

NAGLECI