11

Анонимен

преди 8 години

Делфините и въобще китоподобните, ако имаха крака и ръце вече щяха да са обиколили галактиката :D Това че не говорят ви кара да си мислите, че не са по-умни от вас, ама мн грешите, то май някои от хората накрая ще се окажат с най-елементарните съзнание и ум на планетата :D

10

xax

преди 8 години

До Анонимен 13Ако всички хора бяха такива *** като теб, вече да нямаше животни на Земята и да ядеш камъни.

9

Анонимен

преди 8 години

Никой не може да отмени природните закони. Щом един вид застрашава (делфините) застрашава друг вид(рибите) съответно прехраната на хората - делфините си отиват. И стига сте палкали - мили били, не знам какви били. То и вие сте мили, но си хапвате пиленца и агънца.

8

хмм

преди 8 години

Кожата им е толкова грапава... но усещането да го погалиш е незабравимо и да плуваш до него също. Наистина ми е жал когато чета че има все повече мъртви делфини...

7

Анонимен

преди 8 години

аха, туй ще да е то черноморския КИТ, който уж бил доплувал от океаните по Дунава !!!

6

Анонимен

преди 8 години

До мунчоТи пък как не разбираш, че заплитането в рибарска мрежа е вид болест...За съжаление неизличима.

5

123

преди 8 години

Пък министърката с незапомнящо се име каза, че водата в Черно море била чиста?

4

мунчо

преди 8 години

"Най-честата причина за смърт на делфините са различни заболявания от различен характер. Те най-често умират, заплетени неволно в рибарските мрежи." който скоро е чел по тъпо нещо, да ми се обади по водопровода, веднага ще му изпратя 105 лева на цяло!

3

Анонимен

преди 8 години

Айде стига! Половината са застреляни и виновни както винаги няма! За наказани да не говорим!

2

Анонимен

преди 8 години

Убиват ги рибарите. *** мръсни. Виновни им били делфините че нямало риба. А цялата помия от Дунав? А масовото безконтролно ловене и замрасяване? ***. Хайде избийте сега и делфините! Това море вече е една вмирисана локва,благодарение на "развитите" държави който го обграждат.

1

25г.

преди 8 години

Хайде глупости, миналата година имаше репортажи как рибарите се каниха на делфините че броят им нарастнал и рибата намаляла. Нормално е в една еко система ако хищниците са повече от плячката да започнат да измират, особено ако това пречи на прехраната на човек.