25

много нагли

преди 8 години

Превърнаха Евопа в помийна яма. Ела да видиш как е Германия например. А глупавият европеец все се изпитва дали е толерантен.

24

койчо

преди 8 години

Писна ми от сълзливи "бежански" истории! Бой, заплащане на престоя и обратно!

23

Анонимен

преди 8 години

Какво търсят в ЕвропаТук не е такъв райДа ги прибере великия Сащ като знае да разпалва войниТия няма ли да си платят вече за Хирошима?

22

вЪпроси

преди 8 години

А защо не ги ДЕПОРТИРАТ ?!?! Австралийския министър-председател дойде в Брюксел и им го каза едно към едно в очите - ако ги екстрадирате, ще спрат да идват.........Толкова е просто - политиците от какво ги е страх ? Защо не искат да защитят собствените си народи ? Кой им е по-скъп - собствения народ или някакви нагли ***, които утре ще убиват децата ни ?!?!

21

Анонимен

преди 8 години

***

20

Анонимен

преди 8 години

Разбира се че Европа не е рай Европа е *** който не го е разбрал си е негов проблем.

19

Анонимен

преди 8 години

Добре че преди двайсет години избягах от европейският *** кьдето с всеки изминат ден става все по зле Европа умира

18

кой ги е канил?

преди 8 години

Нима има съмнения. Просто бизнес, нищо повече от контрабандата с цигари или други неща, а тук с хора. Наши кланове също здраво са заети с този бизнес. Огради-могради, бош лаф.

17

Анонимен

преди 8 години

Ама никой не ви е канил бе, що се цупите ?!Елате си с милионите, па спете на хубав хотел!Във вашите държави се колите, а после бягате тук !

16

Ненчо

преди 8 години

Боряна Павлова да си прочете какво е написала."Бежанци" или имигранти...май и тя не знае...Ахганистанска "бежанка" в Гърция....ха ха ха от кога Афганистан граничи с Гърция....или ние не сме разбрали...ха ха ха ???!!!

15

европеец

преди 8 години

В Сирия и Палестина има военни конфликти и единствено към тези страни бих могъл да проявя съпричастност. Вместо това идват някакви малийци и мавританци с перлени обички и бели кецки с повече пари от цялата ми кооперация. Вън!

14

Анонимен

преди 8 години

А те какво искат да ги настанят в пет звездни хотели, да им подарят апартаменти в столиците и да ги издържат да живот ли? Каква е тая наглост? Държавата първо да реши проблемите на гражданите си и тогава да се занимава с чужди! Ние тук изнемогваме, родителите ни мизерстват с по 100 лева пенсия, защо трябва да издържаме някой друг? Защо не направят един референдум и да се съобразят с желанието на европейците?

13

Гражданин

преди 8 години

Така е тъпака Хитлер и малоумната немска нация след извращенията на лагерите сега не можем да ги изгоним.Всеки ще бъде обявен за нацист който дръзне да каже истината.

12

anonimen

преди 8 години

mi 6to xodqt do Evropa da presko4at do Amerika,ma tam 24 4asa i ekstradiciq po rodnite mesta xa xa

11

РАД

преди 8 години

Много е просто: На който не му харесва в Европа, щото било мизерия, просто се връща в родината си и готово!Всичко е по желание. Това означава, че и местното населени има право по желание да приеме неканените гости или да не ги приеме. Това е !

10

anonimen

преди 8 години

uj bejanci pak xilqdi dolari imat ,ako pri nas se slu4i trqbva da pla6tame v natura na trafikantite

9

АнаЛиз

преди 8 години

Няма такова лицемерие ...Виновниците се подхилкват отвъд океана .Ако Европа плати , круизните билети на имигрантите по маршрут по стъпките на Христофор Колумб , дали ще се зарадват

8

Анонимен

преди 8 години

намерил къде да иде

7

anonimen

преди 8 години

az neznam tiq uj ot bombite bqgat a kvo o4akvat da im dadat rabota i da vzemat po 2 xil euro li,v Balgaria ne xarsvalii bili sme gladni v Garciq ne xaresvali mi kade iskat v Germania li xa xa ne sa glupavi xorata znaqt kvo iskat

6

Анонимен

преди 8 години

Тези така наречени уж бежанци търсят в Европата така наречената аванта или друг да работи и да ги храни. И са недоволни и разочаровани, толкова че и утре ще хвърлят бомби