71

Ник

преди 8 години

Все ще се намери накой да се олаква. Ремонтите по Малинов са нещо хубаво. С цялото ми уважение все пак би написал, че има много гнили ябълки. Според ПУП за Младост, който не би трябвало да се нарушава ( sofia-agk/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=26 ), Малинов трябваше да е на 2 нива. Това се промени в движение поради бързането при изграждането на Метрото. Всъщност Метрото е причина и за безумното кръстовище на Сахаров в близост до моста към Дтрвеница. Кой разрешава?

70

Ок

преди 8 години

Страхотен булевард. За съжаление София продължава да се пълни с автомобили и ако не се прави новмото трасе между Балан и Бизнес парка тапта ще се премести там. Така, че навреме се прави, а важното е, че вече приключва. Като минах по новия участък и асфолта и тротоарите, които са почти готови ми харасаха. Дано на повече места се прави по този начин.

69

az

преди 8 години

Булевардът е пуснат!!! Това се вика греда, авторе!

68

Анонимен

преди 8 години

Почти е готово - аз това виждам.

67

...

преди 8 години

Хаха много точно : "бордюрите да тръгнат сами по платното след първият дъжд." Затова за основа се слага пясък, за да е паянтово и догодина пак нови плочи, пак пари, и пак нов джип за шефчето на строителната фирма.

66

Павел Марчев

преди 8 години

Може да има здрави задръствания, временните трасета да създават конфликти между шофьорите, спирките на Градския Транспорт, да не са преместени, за да пречат и те, но за сметка на това ще го направят толкова добре с технологии непознати никъде по света, за да го изкърпят скоро пак, а бордюрите да тръгнат сами по платното след първият дъжд.

65

Redimag

преди 8 години

За основа се слага пясък с цимент, на сухо. После се изравнява, нивелира и се редят плочите! Ами четете преди да пишете глупости!

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

63

Анонимен

преди 8 години

Гадост си е гадост. Там не стъпвам!

62

1

преди 8 години

Alo Zlatko tova za plo4kite go iztrii 4e se izlagsh mng.... Plo4ite propadat ot neuplatnena usnova a ne ot cimenta... Ciment nikade ne se slaga pod paveta i plo4i dori i Tirove da vurvqt otgore

61

Анонимен

преди 8 години

Моля , другарите от БСП да не се обаждат , защото асфалт не се яде. Тази опорна точка е на Позитано 20 и всички въпроси там .

60

Анонимен

преди 8 години

Изпий си хапчетата! Хората мрънкат просто защото у БГ не се извършват ремонтите адекватно и в нормални срокове, с нормални темпове и еспедитивност, а за качеството да не говорим! Не са планирани ОК и се рови разравя и доразравя вече заровеното!!! Е ТЕ ТОВА Е ПРОВЛЕМЪТ!!!!

59

мда

преди 8 години

Искам още повече!!! ремонти тапи задръствани от всичко по много. Ще го изтърпя както и глупавите коментари и мрънкане срещу ремонтите, но поне позле ще читаво а мрънкащите ще млъкнат...

58

Анонимен

преди 8 години

Метрото - свлачище в района на Лидло, Хемус, второ влачище пред ЧерниВръх, трето свлачище десетин метра надолу......

57

Анонимен

преди 8 години

хаха полагали плочките върху пясък, без цимент, еййнакрая сигурно ще вземат и да ги засипят с пясък :))

56

Стеф

преди 8 години

Айде бе. Младост ако се оплаче от нещо с две метро линии и ремонтирани булеварди, тогава какво да кажат кварталите, които нямат никакво метро и никакви булеварди...

55

?елтак в Ав?тралия

преди 8 години

Ти ?и гоУема ?мешка ***, някой ден можеш и да видиш Ав?тралия по ТВ-то от ?ливен?кия...

54

всезнаещ

преди 8 години

До Знаещами виж ти ако има предвид първо циментова основа..... та после пясък отгоре - дали да вземат да пробват и току виж спазили нормалната практика (какви бани какви пет лева)

53

Анонимен

преди 8 години

Картофка се захвана с 6 големи ремонта за да гепят с Мъдреца на мъдреците от Б.....Бантусран. Колко ще си делнат само те си знаят. А за Диаманта са гепили и самозабравили. Догодина започват ремонтите а след това ремонтите на ремонтите. Нали плаща народа а не те. Няма такава община като софийската, толкова крадлива и лъжлива. Как искате София да е добре като се управлява от милионери? Те си гледат колко ще се откраднат и все не им стига.

52

мда

преди 8 години

АЗ искам още повече "тапи" ремонти и "неудобства". Колкото повече толкова по-добре... Ще изтърпя неудобствата както и мрънбкането на всички дето пишат