38

Loykos

преди 8 години

Problema ne e,che prosiat.Problema e,che na tehen grab niakoi napraviha sastojanie,izkupiha imoti po selata,tormoziat bezashtitnite vazrastni bulgari po selata,demostrirat lux ,voziat se v dzipove i lux avtomobili,demonstrirat beznakazanost,plashtat si na kogoto triabva,kupuvat si kmetove.Te nikoga niama da stanat shvedi,no tuk v Bulgaria vinagi shte investirat ot prosijata-biznes.

37

анонимен

преди 8 години

Да им ги изпратим всичките роми, да ни покажат как се интегрират. Пък може и да успеят с интеграцията. Нашите политици само усвояват парите за интеграция в собствения си джоб.

36

Аз

преди 8 години

Щом им харесва на шведите - да им изпратим и останалите - всички ще са доволни.

35

Анонимен

преди 8 години

ПРАВИ СА!!!ПО ДОБРЕ ДА ПРОСЯТ ОТКОЛКОТО ДА ГРАБЯТ И ИЗНАСИЛВАТ СТАРИ БАБИЧКИ ПО-СЕЛАТА ПЛЮС ОГРАБВАНЕТО!!!!ИЛИ ДА НИ ПОКАЖАТ КАК СЕ ИНТЕГРИРАТ РОМИ ИЛИ ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ С ПРОСЕНЕТО!!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Що не дойдат и да видят босовете им какви къщи са вдигнали горките бедни и безработни роми...И помощи искат ,данъци не плащат, да не говорим за ток и вода! А шведите плащат предполагам и то яко!Ама щом им харесва да им ги пратим всичките!

33

Анонимен

преди 8 години

Едно е да се лае от 2000 километра как трябва да се интегрират ромите, друго си е да ти дойдат на главата и вместо съвети за интегриране и програми да ръсиш расистки простотии официално по партийна линия. Нали са много цивилизовани, да ги интегрират. Полицията им да разбие бандите, които им събират парите, защото това е организирана просия! Много им знаят иначе устите на западняците, ама опре ли яйцето в д*пето, започват и те с популизъм.

32

Анонимен

преди 8 години

Едно поне му е хубаво на европата, че баят отидоха на запад и ни отърваха от присъствието си!Трябва да се насърчават в тази посока нещата!Например безплатен еднопосочен билет и т.н.

31

Анонимен

преди 8 години

БХК и всички неправителствени организации са измамници и получават пари от Европа и трябва да отчитат някаква дейност.

30

Анонимен

преди 8 години

Ооо, даваме ви ги всичките, щом ви харесват. Моля

29

ebb

преди 8 години

да *** просяците там са румънски или поне тези които се виждат на всяка крачка може да има и български но аз лично не съм виждал докато румънците са като мухи(на всякъде са)

28

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха, тия шведи които са протестирали били много тъмни, прекалили със слънчевите бани. Швеция скоро ще им усети и меда и жилото на тези работливи, чисти и честни хорица. България е пред гражданска война поради белрайното им желание да учат и се трудят, да възпитават децата си в духа на Българската култура. И да дойдат да им водят къщите по селата в които живеят, палати за милиони без един ден трудов стаж.

27

Анонимен

преди 8 години

Мръсни ***. Ще изкарат, че шведите са мазохисти.

26

Алекс

преди 8 години

BG?Последно не се ли казваше България?

25

Аспарух

преди 8 години

Пак *** пропаганда,целяща да се дава повече свободия ,та така да изтормозят местните от коя да е държава в Европа,че да си хванат чукалата и да си оставят държавата.Държавата за която в битки за територията и са загинали хиляди техни предци.Тука в България заради наличието на много алчни,но немислещи *** нещата се случват,2,5млн Българи не живеят вече в България,а да пипнеш някой ,на главата ти ще се стовари строгоста на цялата държавна мапина естествено с адвокати

24

se

преди 8 години

ПОДАРЪК:Скъпи приятели от Швеция.Подаряваме Ви цялото ромско съсловие от България.Грижете се за тях и те ще ви се отблагодарят.С най добри чуства и пожелания приемете този безценен български подарък.

23

Анонимен

преди 8 години

Преди години си мислех "И те са хора.Трябва да им се помага."Взимах на работа и им плащах редовно.Исках да са доволни.Но нямаше промяна.Непрекъснато лъжи,отсъствия от работа,кражби....Днес не виждам нищо присъщо на свестен човек при този етнос.За нищо не стават.

22

бачо

преди 8 години

Направо викам всичките да ви ги изпратим там барабар с дамазлъка...щом ги защитавате

21

Анонимен

преди 8 години

Няма как да е расистка, защото сме от една раса!

20

С

преди 8 години

Наближават избори в Швеция и за това

19

SS

преди 8 години

Те тия баламурници още не са разбрали поговорката "храни куче да те лае"