10

Анонимен

преди 8 години

Хлора е просто елемент, който убива бактерии. А инфекциите се създават от чужди и неприсъщи за организма бактерии. Пример: Хлора може да избие на някоя жена в басейна нормалната микрофлора и фауна и като се наруши равновесието. Тогава се населват други микроби и няма какво да ги спре. т.е. хлора тогава е бил прекалено много за нейната пеперудка и недостатъчен за чужди бацили.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4,10а хлора,де го блъскат у басейните ,що е ?не се заяждам

8

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 7пич, маце, да си чел(а). елементарна химия.

7

Анонимен

преди 8 години

П.С.... на полянката с флаконче водичка да се фъска за охлаждане и това е. А бургазлий, варненци и прилежащите,тях не ги мислете на плажа. Единственият им проблем е, че селяни им пречат на гледката и им мърлят моренцето като невидели(няма да казвам като ***)..... Оппа, казах го. Айде, хубав остатък от лятото!

6

Анонимен

преди 8 години

Ей, най-умните, сред умните, демек списвачът на материала. Тоя хлор, знаете ли, че пази от холера и куп други глупости? Който не си е замил дъто и го топне в басейна, ей сега сте пипнали едно Ешерихия коли. Какъв процент си вземат хубав душ със *** преди влизане на потните повмирисани телца?! - Мноого малък. Всеки да си решава за плюсовете и минусите къде да влиза или да си пуска децата. Най-евтино и безопасно, на който не му отърва - на полянката...

5

до

преди 8 години

До Анонимен 4ко речи ????

4

Burgaskia

преди 8 години

Ne mi stana iasno ot koga se plajuva na basein. I vsichki stolichani kato kajat "otivam na plaj" pak govoriat za basein me hvashta jal. Toi Heminguei si e kaxal choveka...

3

razgradski pop

преди 8 години

хлора в басейна не трябва да е повече от 2 ppm...

2

Анонимен

преди 8 години

Химическо съединение или елемент не могат да са инфекциозни агенти. Ей джурналисти...

1

Анонимен

преди 8 години

Без химикали басейна се превръща в каталог по микробиология. На който не му харесва - на селската река...или септичната яма наречена Черно море.