9

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До до ГошкоУважавам желанието ви да си осиновите дете.Няма нищо лошо в това,да се даде постоянен покрив,възпитание в домашна обстановка на едно осиротяло дете.Има много съвестни осиновители,а сигурно и...приемни родители.Децата трябва да се гледат и възпитават от зрели и съвестни хора.

8

Анонимен

преди 8 години

Как се вземат деца от родители ве!Има нещо гнило тука!Че и аз съм пошляпвал малкия, но да ми го вземат за това!Има някаква далавера...

7

кака мара

преди 8 години

айде сега социалните да си платят за гяволъка да се правят на компетентни и работещи-чиста проба неграмотници и заплатаджии

6

Анонимен

преди 8 години

В децата ще остане траен спомен за направеното от социалната служба. Този спомен ще се задълбочи и може да достигне психическо заболяване. Няма да се учудя ако след време децата като станат пълнолетни да потърсят саморазправа с длъжностно лице.

5

Анонимен

преди 8 години

Айде сега глобата да я плати служителят Петя Ангелова от социално подпомагане. За взимане на неправилно решение което съда е коригирал. Взимат ти децата и ги дават на на които дават и 1000лв. месечно!Това е цинизъм и виновните трябва да понесат вината си!

4

Лавро

преди 8 години

В други сайтове пишеше, че приемното семейство било , дори имаше снимки. Просто бизнес, но жалко за децата. Интересно на каква база са одобрили това семейство (освен малко пари на ръка)?Според мен засега не бива да се одобрява за приемно семейство, което има собствени деца, при това - доста.

3

До 1

преди 8 години

Децата пише какво казват: "А самите деца отричат някога да са били бити от майка си и баща си. Казват, че и те като другите деца имат белези, защото си играят и падат"

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Някои не могат да гледат себе си,а взели...чужди деца да гледат.Органите отговарящи за това да проверят статута на ползващите тази...работа,защото наистина това си е...бизнес,а печалбарите нямат край;последна грижа са им децата.Освен това според мен,не може да става...приемно семейство сама жена,или сам мъж,защото самите те нямат семейство.Знам една която са й дали две деца,а няма семейство.Едва ли е от любов към децата;то...гладно стои ли се.

1

Анонимен

преди 8 години

А самите деца какво казват? Те вече не са чак толкова малки, добър психолог би могъл да научи от тях много неща.