33

Анонимен

преди 8 години

Horata sa vinovni za vsichko !!!!!!!!!!! Alchnostta da kradat ot parite za jivotnite a toq s umnite idei za izbivaneto na jivotni da doida da mu otrepq rodata negova mirizliva !!!!!!!!!!!!

32

Shark

преди 8 години

До 37. А ротвайлера какво прави без намордник. По закон големите породи трябва да са задължително с намордник. Ама защото не си знаем правата, няма да смея да излезна от къщи ли, не само ще излезна ами и ще осъдя тоя с кучето без намордник. Който взима големи кучета ще ги гледа както трябва и ще спазва изискванията за тях, иначе съд до дупка, нагли кучкари.

31

DRAGO

преди 8 години

И ето, ние ви трябваме, без нас сте за никъде! Спряло им финансирането - няма лапачка , и сега ще ни покажат колко са полезни за обществото. Да ви напомня за нещо на скоро случило се? :-) Един протест, едни хора на заплата, " без нас сте загубени" .... :-)

30

Drago`

преди 8 години

1. Интересно ми е как коментар 38 се отнася за коментар 39, при условие, че втория трябва да е записан по-късно от първия.... Един вид "поглед в бъдещето" - това за администраторите, те да му мислят как ще се оправдават. :-)Сега за кучетата - много отдавна се знае за този прийом : създаваш проблем, и след това предлагаш решение на проблема, примери колкото искаш: фармация, информатика, геополитика. Та и тука така - ами ето виждате ли, без нас голям проблем, има много кучета, става хаос!

29

цитат

преди 8 години

"Кучкарите" ,спонсорирани отвън ,под предлог , че защитават животинчетата , всъщност имат за главна цел да влошат средата на живот в градовете .Факт е , че бездомните кучета са сериозен смущаващ фактор. А този проблем ,имащ съвсем евтино решение е гарантиран от промени в законите , които ПРЕЧАТ на кметовете да ти решат ... "

28

Анонимен

преди 8 години

Уличните кучета трябва да се прибират в проют и ако не ги потърси никой до 1-2 месеца да бъдат приспивани звучи зверско но решението е това а тези които гледат кучета вместо да създадат семейство да се замислят кое е по-важно в живота

27

Анонимен

преди 8 години

Много обичате животните,ама хапвате заешко и агънце с бяло винце.Те не са животни нали?

26

Анонимен

преди 8 години

Спасението е само едно - съд до дупка на стопаните на кучета ухапали човек. Ясно си пише в закона - наморник. Щото нека некое куче ми нахапе и итвалидизира десето - жална му майка на собктвеника. Един път се живее в краъна сметка!

25

Анонимен

преди 8 години

Водете ги без намордници, а после ревете що ядяли ***.Вие сте по-глупави и от кучетата си :)

24

Анонимен

преди 8 години

Да е слагал намордник на тъпия ротвайлер

23

Анонимен

преди 8 години

Нека ме ухапе бездомно куче- после ще четете тук за внезапен масов мор на бездомни ***.Няма да чакам друг да ми помага.

22

Анонимен

преди 8 години

Абе стига са чакали кмета и приюта ами да хвърлят отрова и да направят дружинки за закрила, ама всеки чака друг да сеърши нещата!Прости българи!

21

Ловджия

преди 8 години

Ако се кандидатирам с платформа да избия всички скитащи кучета, както и всяко домашно куче при най-малкия проблем който причини (непочистено л..но, ухапване) ще гласувате ли за мене? + да - не

20

Странно,

преди 8 години

пропускате най-големия проблем с бездомните кучета (това че хапят е помалкото зло) - КУЧЕШКАТА ТЕНИЯ! Тая гад ви отнася половината органи, алергизира ви и едва ли не ви прави инвалиди до живот! Най-опасна е за бебенцата и децата, както и за възрастните (поради неизградения напълно или понижения имунитет). И не е никак трудно тази гад да ни погостува, оставяйки спомен доживот :(

19

Анонимен

преди 8 години

До до 21Да кучетата не са виновни. Виновни са слабоумните псевдо защитници на животни. Същите тези псевдо защитници които нямат и бегла представа за поведението на кучетата и ги хранят на вън. Същите тези слабоумни които обичат животните но не си ги взимат в тях защото не искат да им цапат килима. Същите тези които ако толкова ги обичаха щяха да им направят частен приют и да си ги държат там. За всичко на този свят е виновен човека.

18

Shark

преди 8 години

До 19. Ами като си заможен човек вместо да се фукаш с талигата си вземи направи нещо за кучетата, финансирай приют или нещо такова, а не да ми плещиш че хората се насирали заради тъпата ти кола. Защото бездомните кучета не подбират кого да хапят, не ги интересува в какво се возиш и колко пари имаш. Моли се да не те нахапят теб или не дай боже детето, тогава друга ще запееш.

17

рецепта

преди 8 години

издръжката е лесна -евтин салам и малко антифриз

16

Анонимен

преди 8 години

Едно нещо съм забелязал. Всеки път, когато се говори за кучета, българинът се проявява и като беден духовно, и като беден материално. Просто си проявява неадекватната ценностна система, така да го кажем. Стотици холивудски звезди и хиляди богати хора помагат на приютите у нас , а за болните деца на хората не им пука. Защо ли?! Замислете се. Защото не ви смятат за хора, за ваше съжаление. И да- всички те имат семейства, всички те са хора, човеци. А вие-

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Като си заможен и обичаш кучетата разходи се до Карнобат и поеми издръжката на приюта.Или си голям само пред клавиатурата?!?

14

до 21

преди 8 години

Не че съм човекът, написал коментара, но човекът е прав. Че трябва да има мерки срещу кучетата (хуманни, разбира се), трябва. Но трябва да има и мерки срещу хората, които изхвърлят кутии с малки паленца по кофите за *** и тези паленца се множат. Ние, като по-висши същества, трябва да умеем да градим обществото. Защо в Еврпа няма бездомни кучета? Защото всички са чипирани и да си изхвърлиш кучето е равносилно на това да си изхвърлиш детето според суровите европейски закони.