17

Анонимен

преди 8 години

А не бе ще вдигат цената на тока хората ще имат повече разходи а няма а има повишение цените на стоките само *** би повярвал .Само че ние сме нация от *** след като не протестираме

16

koko

преди 8 години

Ama che glupak!!!!.... Koi plashta na tozi da govori gluposti?!!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Поредният мършав *** по една мършава *** телевизийка,негледана от никой.

14

IFIL

преди 8 години

До ВасоПрав си но не и в БГ. Далавера е за всики да си включен в системата, Когато имаш в излишък да продаваш, когато нямаш да купуваш и накрая да платиш или да ти платят разликата.Например в мразената държава Израел има такъв закон. Всеки които иска да постави панели генератори да произвежда ток за бита е с право за включване към системата. За 3 години има пълна възвращаемост и след това си на променлива текуща печалба. Но хората имат закони а мафиотите са им в затвора.

13

anonimen

преди 8 години

Веднъж тока поскъпна с 10 процента за потребителите, сега поскъпва с още 2 процента, но чрез поскъпването на стоките отново в края на веригата се натоварва битовите потреботелите; Общо поскъпването за народа отива към 17 процента вече, т. е; отново сме на ръба на червената черта.

12

бай Петко

преди 8 години

И през 1986 казаха, че няма радиация. Запомнете думите си г-н Иванов, за да няма после някой друг да Ви разшифрова изказването и прогнозите. Дано да НЕ съм прав.

11

Балетка

преди 8 години

Предполагам,че нелегално продължаваме да изнасяме продукция за Русия.

10

Васо

преди 8 години

До Анонимен 13. Сложи си бре. Никой няма да ти пречи, нито да дойде да се разправя с теб. Ама като ти си консумираш ще ти се изплатят при внуци и правнуци. Далаверата е да те включат в системата, ама не е за всеки. Тия 400 са подставени лица или случайно попаднали някои за да има "демократична", и "пазарно-икономична" фасада.

9

АНТИ

преди 8 години

Баси ***!

8

Анонимен

преди 8 години

Голяма протекция имат тези енергйни мафиоти ! Слагам си соларни панели и генератор и ако някой дойде да се разправя с мен ще го гръмна на първата дума. Ако някой се осмели да ми пречи ще хвърчи на части във въздуха. Народа неможе да очаква справедливост от крадци

7

замислен

преди 8 години

По турско време сме плащали една десета данък. Сега само ддс е 20%. Като добавим и всички други рекети, акцизи, мита, които плащаме, излиза, че сме истински роби. Роби на капитализма.

6

Анонимен

преди 8 години

Тогава ще преминем на газ ще си купуваме от Южния поток дето ще завършва в Турция това ли да разбираме ? Hещо за пропуснатите ползи от Южния поток тоя няма ли да каже и за намаляване на цените на тока. Руското ембарго било полезно поредния нагъл ***.

5

хм

преди 8 години

Това "задължение към обществото" е лицемерен термин. Той трябва да "рекет върху обществото в полза на енергийната мафия".

4

Анонимен

преди 8 години

Като гледам тази физиономия и чета глупостите които е изрекъл този демократичен титан на българската икономическа мисъл, разбирам защо толкова силно , жестоко мразя ***.

3

Простотия до шия

преди 8 години

Скъп ток намалява конкурентоспособност, занапред няма да има инвестиции в преработвателна промишленост и консерви ще правим по дворове на огъня за по-евтино.

2

Анонимен

преди 8 години

Разбира се поскъпването никога не е драстично, по 1-2% ама за 3 год по 2% са 6 %. Tрябва да се плащат данъци, ДДС затягане на коЛаните геноцид. Вдигнете сега и заплатите Ипенсиите с 6 % не е дастично нали.

1

zeus

преди 8 години

Хаха, вдига се цената на основен ресурс в производството, ама цените нямало да мръднат. Иванов да си скъса дипломата по икономика, ако има такава де :)