47

2

преди 8 години

Политиците са за бесене...всички.....унищожиха страните си

46

младен

преди 8 години

До Анонимен"Тази напаст е навлечена от..."Споко след като това стане ще дойдат израелтяните и без никой нищо да им каже или намекне за чеовечност, ще ги заличат от земята и ще се настанят те тука. Те на такъв план ми намирисва.

45

младен

преди 8 години

"Жителите на Кале напускат панически домовете си, изграждат преградни мрежи или поставят капани срещу превземащите града бежанци, пише "Дейли мейл".Отчаяните местни стигат и до там да продават имотите си след редица кражби от домовете им."А едно време, не толкова отдавна, са били демократично толерантни защитаващи правата на ЧОВЕКА !!!

44

Анонимен

преди 8 години

А защо не ги ДЕПОРТИРАТ?!?!?! Много ми хареса министър-председателя на Австралия - там няма бежанци, каза той на евро-колегите си. Защо няма ли ? - Ами защото ги депортират веднага. Два-три пъти са се пробвали. Задържат ги в лагер в Австралия и след това ги екстрадират.... Толкова е просто и лесно. Не мога да разбера защо толкова реват всички политици. Кой им е по-скъп - собствения народ или разни мързеливи ***.....Ужас направо !!!

43

Анонимен

преди 8 години

Тази напаст е навлечена от кристално толерантните демократи като нашата Кристалина. Ще ни докара до положение да разпродадем земите си на безценица и накрая ще бъдем принудени да бягаме от домовете си за да се спасим от клане или изнасилване.

42

ЕВРОПЕЕЦ

преди 8 години

СЪЧУВСТВАМ ИМ НА ПОТЪРПЕВШИТЕ В КАЛЕ, НО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА ОТ 25 ГОДИНИ ЗАРАДИ РОМИТЕ , А СЕГА И ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ! ПРОБЛЕМИ НА ГРАЖДАНИТЕ В КАЛЕ СА ПОЧТИ НИЩОЖНИ В СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ!

41

mda

преди 8 години

До Бай ПеткоБезумна е агресията срещу българският народ. Подложен е на атака каквато никой не беше очаквал или дори предполагал че може да има. Просветеният елит които навсякъде е душата на една държава, беше избит още от комунистите и бяха взети драконови мерки да не се възстанови. Всяка една обществена организация, всяка информационна агенция, всяка една държавна структура се подменя с отровни двойници като този процес дори се засили след "демократичните промени".

40

до 58

преди 8 години

"Защо отиват при агресора?"Само малка част. Повечето избягаха в Киев, при уж "хунтата".(5 млн избягали от майдана - глупости на търкалета)

39

Кикс

преди 8 години

До Векът на динозавраВ недалечното минало народа си се размножаваше, но както и в природата трябва да има подходящи условия-сигурност, средства. Сега сигурност и средства има само една малцинствена група. И тя взривно се размножава. Динозаврите изчезнаха от външна независеща причина. А сега ние българите позволихме да ни наложат неприемливи от гледна точка на възпроизводство на нацията условия на живот.Инстинкта за самосъхранение предполага борба срещу всяко нашествие, а не неговото приемане

38

Бай Петко

преди 8 години

До АнонименКремълското джудже изобщо не го мисля, той си пече питката с жълтичките. Ама при всичките му извращения, не помня да е почвал война на другия край на Света, да не създаде правила, по които да живеят тези хора, които до момента са живели в диктатура, а просто да ги остави да се оправят като племе, да изтърве и тези, които до вчера е въоръжавал (Ислямска държава) и накрая цял континент да страда.

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48Добре ви научиха на понятието "опорни точки", че да си обогатите речника, в който иначе фигурираха само "детски градинииии, пречиствателни станциииии, магистралиии, спортни залииии..." Кога за последно си бил в Русия, че умуваш за халифата?! Или го чете в Уикипедия? Отвори някоя книга в тоя живот, попътувай малко и говори после.

36

дебелогъз депутат

преди 8 години

това е неуважение къв имигрантите.Незабавно Хелзенския комитет да осъде франсетата по бързата процедура за нетолерантност спрямо имигрантите.

35

Бай Петко

преди 8 години

А защо загриженият хуманист Обамунде нищо не казва по темата. Запалиха чергите на хората с приказки за демокрацията и си биха камшика отвъд голямата вода. ЕС трябва да гласува бюджет за депортиране на бежанци към Щатите. Нали трябва да сме солидарни.

34

Кале

преди 8 години

И това е само началото,представете си след като ги въоръжат какво ще става!!!!!но ние всички позволяваме това да се случва сами сме си виновни!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

До патриотАми ние какво правим по въпроса? Бизнес ли развиваме или деца правим? То е като с гласовете на ДПС - ако гласуват 5 млн. ДПС ще има 5 %. Като гласуват 2 млн. ДПС има над 10%. Ама англичаните да ги питам като реваха от българи, румънци и поляци сега с тези жууотни ние им се струваме като Божи дар...

32

патриот

преди 8 години

абсолютно същото става и в България, но е все още на етап софия и харманли,след 2-3 години София ще е неузнаваема=Багдад.Тези наши политици вместо да ги депортират обратно, те им дават постоянен статут и понеже никой не ги иска// те си остават в Б-я. Те имат пари и започват да си развиват бизнес и да трупат като по парковете и в джамиите. Нещо страшно се случва !

31

мен

преди 8 години

Да ги ИНТЕГРИРАТ! А, СЯ ДЬЕ???

30

Да празнуваме

преди 8 години

българи скачайте с два вдигнати пръста и крещете ДЕМОКРАЦИЯ, СВОБОДА, САЩ!

29

Анонимен

преди 8 години

Какво ги обвинявате горките хорица от онези градчета.Знаете как изглеждат- културни цивилизовани нормални малко или много добри хора са.Изведнъж почват да идват хиляди неканени субекти.Повечето от тях са избягали затворници терористи всякаква ***.Държат се като маймуни.Полицията е безсилна- до скоро най-тежкото престъпление е било някой да си изхвърли цигарата на улицата или да паркира неправилно.Политиците живеят в измисленият им свят.Оръжия няма да се отбраняват.. горките

28

Кукувица

преди 8 години

Тези, които продават къщите си в Кале са точно тези, които са гласували за Орланд. Не е ли време да се замислим всички за кого и какво точно гласуваме на изборите? Не е ли време да потърсим начин наистина да имаме ИСТИНСКИ избори? Не е ли време да помислим какво точно ни говорят по радиото и телевизията? Кой точно пише във вестниците и с каква цел? Не е ли вече време да вдигнем барикади срещу тази подкупна, лъжлива, предателска и жадна за пари и измами политическа каста?