3

Анонимен

преди 8 години

Няма перфектна система на тоя свят.Тоя терорист е отвлякъл и убил 7 годишно дете.Какво значение има дали е на 14 или на 17 години?Майката на обесеният дори не знае на колко години е.Дори не помни кога го е раждала.Ясно е кви са.Некви ***.Такива биват вербувани от разни терористични организации да ходят да гърмят бомби в болници рейсове и тн.През останалото време циврят за пари и разни организации за защита на такива *** им пригласят.

2

SS

преди 8 години

Странна статия. Създава впечатление , че държавният апарат в Пакистан е от някакви много зли хора които едвали не се забавляват да измъчват и избиват своите съграждани, а населението от своя страна си трае и не се бонтува.Много ме съмнява, че нещата са представени реално и ми се струва, че в разказа липсват доста детайли.Никой на света не прави нещо просто така за удоволствие още повече ако то може да му коства много неприятности.Важният въпрос е защо е написана по този начин статията.

1

Темида

преди 8 години

В България не е много по-различно, който има пари може да разчита на справедлив съдебен процес. Който няма пари кучета го яли!