13

Колев

преди 8 години

"Калфин обеща заетост за кандидат-пенсионери". Обещал. Абе сбъркан лаладжия, осигуриете работа на младите, че да не бягат от България. Ама най-лесно е да се дават обещания, като че ли все още има кой да ви вярва, особено пък на обещания, дадени от политик, че и комунист на всичкото отгоре.

12

Калоян

преди 8 години

А къде ще осигури заетост като масово фирмите фалират при управлението на ГЕРБ

11

Анонимен

преди 8 години

Taka..a za tezi 35, 40 ..koga

10

Ред арми

преди 8 години

Първите *** в София са били на мястото на днешната община.... Сегашните са се преместили на Дондуков 1 и 2... Няма как да обещава заетост при неработеща икономика

9

Бай Добри.

преди 8 години

Най - добре е танковете да дойдат, ама не американските.

8

Анонимен

преди 8 години

***

7

Асеновец

преди 8 години

Някъде четох, че щели да откриват клиника за изнасилени мъже... Явно я подготвят за Калфин...

6

депутата

преди 8 години

Аз като политик може да бачкам до 80г...Добро предложение има Калфин. Младите ще работят на запад и там ще хранят пенсионерите, а нашите стари ще работят до гроб.....заели работните места за младите.

5

ПроКлетникът

преди 8 години

Това еврейско *** съвсем скоро ще бъде оземлено!

4

Бургас

преди 8 години

Мъже и жени-възраст-65години.Мъже-стаж-40год.Жени-стаж-37год.Аз съм на 50год.и имам 30год.стаж.Съпруга ми е 55год. и има 35год.стаж.Таааа,кога трябва да се пенсионираме?Все нови програми правите,ама да са във вреда за хората.Увеличете заплатите и така ще се плащат по-големи осигуровки.

3

Анонимен

преди 8 години

Всщ. сега има доста хора над 50 години, които са заети. Само вижте персонала в детските градини, училищата, поликлиниките и болниците, продавачките по магазините за хранителни стоки, администрацията и пр. Определено се набива на очи липсата на млади хора.

2

Анонимен

преди 8 години

Този лъжи та се къса.

1

58 годишен

преди 8 години

Ах, Калфин. Не лъжи, като Ципрас. За мен програма няма да направиш. Обърни внимание на по младите. Аз мойто съм си го изработил. Само ще похарчиш излишни пари. За мен не се грижи.