38

Буря

преди 8 години

До Хм...Ами липсвала му е реклама, някаква маркетингова стратегия за привличане на клиенти, пък и аз не го знам....явно колко е бил известен!

37

afgf

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТТака правим ние - вода газим, жадни ходима на времето ни водеха там да рисуваме - кеф ти сградата, кеф ти градинкатакрасоти!

36

Анонимен

преди 8 години

До Дядо ПетърЛятната къпалня обещаха, че ще я пуснат, уж са оправили документите. Баните няма скоро надежда, там са преплетени интересите на червената номенклатура, мутрите и действията на Софиянски. Иначе за кметицата не съм чул нищо, обикновено ако има нещо се разбира, къде под сурдинка, къде с документче

35

Дядо Петър

преди 8 години

Ами "лятната къпалня" Мария Луиза - любимо място за софиянци десетилетия наред, затворена вече поне 10 години, след като новият собственик, някаква мутра, естествено, беше гръмнат с гранатомет през алея Яворов.И великите ни кметове(ици) и общинари не могат да решат проблема.ЗАЩОТО, ОЧЕВИДНО, И ТЕ СА МУТРИ.

34

Анонимен

преди 8 години

От няколко дена пишат за минералните води. Явно готвят приватизация на националното богатство.

33

ни съ знай

преди 8 години

Ако Борисов или Фандъкова бяха кметове на Горна баня(значи и на Овча купел), положението щеше да бъде съвсем друго.Те много строят и ремонтират,но се занимават с много по-велики дела и въобще не ги интересуват такива дребулии.

32

Анонимен

преди 8 години

Това е най силното доказателство какви елементарни хора ни управляват откакто е дошла демокрацията. Щом те нямат далаверка от нещо хич не им пука какво става. Отделно всичката *** дето се домъкна в София да я управлява няма как да знае кое е душата и сърцето на този град, кое е истинската ценност и за кое милеят истинските софиянци. Селския манталитет ще унищожи всичко ценно.

31

mathur

преди 8 години

ГРОБ Е НА ВЛАСТ

30

Анонимен

преди 8 години

Срам!

29

Жалко е!

преди 8 години

Истината е, че в България в момента се строи, за да може едни хора де се тупат в гърдите и да режат лентички пред медиите, а истинските архитектурни богатства на страната се оставят на произвола на съдбата... ФАКТ! Кой знае коя мутра/бизнесмен има планове за това прекрасно място!

28

Анонимен

преди 8 години

mmm i banqta v Knqjevo, i banqta v Bakq, i centralna banq... useshtate li kakav grad mojehme da imame????

27

Анонимен

преди 8 години

Tova bogatstvo, ako beshe v druga darjava i v drugi dobri i kadarni race, shteshe da dava pari, radost i zdrave na horata

26

Хм...

преди 8 години

До БуряГлупости! Отиди в карето под раковата б-ца в СФ да видиш добренаправен частен плувен басеин / и не само /затворен от няколко години от банките! И то се руши и не работи! Що ли?

25

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ще стане чудесен МОЛ "Овча Купел" , мисля че в радиус от 1км няма друг мол и нуждата е крещяща. Къде ще си разхождат столичанки децата?

24

Буря

преди 8 години

Аз мисля, че ще е прекрасно ако банята се даде на някой бизнесмен, готов да вложи много пари, естествено с дългосрочен договор между него и общината. Банята направена би била страхотно място за всички софиянци, както и за всички останали.......... Ако скоро сте ходили из столичните басейни сте наясно че още един би се приел много добре и би бил добра инвестицея

23

Анонимен

преди 8 години

Ogromen Sram

22

Анонимен

преди 8 години

Рехабилитационния център и басейна работят и цените са синволични. Пълно е с баби и дядовци с внуци.

21

rihanna

преди 8 години

Какво ѝ пречи на държавата да вземе заем, да обяви международен архитектурен конкурс, да построи един грандиозен аква-комплекс с басейни, плажове, СПА, хотел, мол, парк, аквариум, детска градина, спортни площадки, ресторанти и барове, който винаги ще е пълен с народ, и когато е в апогея си, да го продаде на десет пъти по-висока цена ?Отговорът е - пречи ѝ мързелът и некадърието.

20

Хм...

преди 8 години

Или ще струва толкова скъпи, че няма да можете да си го позволите.----------------------------т.с толкова е обеднел/ограбен средностатистическият българин, че неможе да си позволи здравни процедури - инвестиция в здравето си дори за няколко дни !

19

rihanna

преди 8 години

Всичко държавно е обречено на разруха.Пипне ли нещо държавния чиновник, и става на ***.Нищо не прави, но на друг не дава. Ще чака да не остане тухла върху тухла и чак тогава ще го продаде за 1 лев. И никой копче няма да му каже.Някой да ми каже някоя държавна фирма, която да не е рухнала - БДЖ, БЕХ, Белене, Топлофъкация и т.н. Държавния търтей знае само едно - да краде и съсипва.