56

Анонимен

преди 8 години

Да не чака да му плащам данъци

55

Анонимен

преди 8 години

До муспи При демокрацията гласовете не се броят ,те предварително се знаят !

54

муспи

преди 8 години

Тука един, 88 пише -"този няма никакъв шанс", - съжалявам, но трябва да повторя пак това дето стотици пъти съм писал - при демокрацията гласовете не се броят, брояха се при комунизма за да следят какъв процент пише псувни.

53

Fani

преди 8 години

В днешно време мъж и жена могат да живеят заедно без да сключват брак. Е тогава защо гейовете трябва да сключват брак?

52

оцеляваща

преди 8 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ НАБЛЯГАНИЯ ЗА ГЕЙОВЕТЕ И ДР.ПОДОБНИ....ДОБРЕ ИМА ГИ-ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ СА ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН КАЗАНО С ХОРМОНАЛНИ АНОМАЛИИ.Е И КАКВО СЕГА?...ЩО ЗА ПРОСТОТИИ ,ЧЕ И ГЕЙ ПАРАДИ....

51

vivian

преди 8 години

Аз не знам кога е било това, да гледаш на обратните като на сензация. Напротив, винаги се е гледало на тях с отвращение. Но да се убеждава обществото, че да си обратен е нормално - пълен абсурд, няма да стане. Природата е определила кое е нормално и кое не е. Мъжко и женско, Ин и Ян, но в никакъв случай мъжко+мъжко или женско+женско. По-скоро трябва да убедим обществото, че на тези болни хора, защото това е нелечима психическа аномалия, НЕ трябва да им се обръща специално внимание и толкова.

50

Анонимен

преди 8 години

Боже , голям напредъг ,много ти се моля да слезеш да си ги пребереш

49

Анонимен

преди 8 години

Очевидно, дупедавството е ЦЕННОСТ !

48

Анонимен

преди 8 години

Прекрасно , неграмотните ще управляват община София а обратните ще раждат и отглеждат бъдещите софиянчета !Било НОРМАЛНО !

47

Анонимен

преди 8 години

Този няма никакъв шанс заклевам се :)

46

Влезте в сайта им

преди 8 години

В тяхното ръководство е и Мартин Заимов - дали не е онзи, който издаваше "Плейбой", а после стана депутат?Не казват ясно, че са партия, но на един от въпросите към тях, отговарят, че имат управителен и надзорен съвет, защото това било изискването в Закона за политическите партии. Заявяват обаче, че се били обединявали около ценности, а не около политически идеи(?!)М.Заимов от"Плейбой" гравитира около "Позитано"20; на същия адрес бяха поканени на гости преди избори представители на гей-органи

45

ббг

преди 8 години

Е за този не бих гласувал. Да му берат гайлето тези, които за го избрали за кандида. Вероятно никога повече няма да го направят катонвидят резултатите.

44

Стамат

преди 8 години

Кога ще спрете да толерирате *****растията???Толерасти скапани!

43

Анонимен

преди 8 години

Май този не знае,че има закони в България,които се гласуват в Парламента.И тогава как ще узаконява НЕЗАКОННИ жилища?Вероятно с пари под масата.А колкото за гей браковете и това е същото,но се очертава скоро нормалните хора да станем малцинство.

42

Анонимен

преди 8 години

След откровенията на този, не знам как да го нарека, за мен отпада от всякаква възможност да го одобря на избори.Не знам кои са тези ДЕОС, предполагам - поредните храненици на САЩ, но с това нещо начело за изборите, са аут.Предполагам, резултата ще бъде пълен провал за тях.Имаше надежда, че ще са партия, която се бори за българите и за България, а те се проявяват като партия, която работи под диктовката на САЩ.

41

ZABOBOL

преди 8 години

Tozi LILOV,kato onzi LILOV.Pomnite go ,nali?

40

Фъндъкова

преди 8 години

Лелеее, тоя ще ни засенчи с нашия гей-парад, дето още от кметуването на Борисов го организираме......

39

Анонимен

преди 8 години

ТО С МУЗИЦИРАНЕ НЕ СТАВА ДА ИЗДЪРЖАШ НЯКАКВО МЛАДО ДУ.Е ТА ХАЙДЕ ДА СТАНЕМ ИЗВЕСТНИ И С ТЛЪСТА ЗАПЛАТА И НА КАНДИДАТА ЩЕ ИМА МАЛЕ КОЛКО КАНДИДАТА....

38

погр ебален агент

преди 8 години

без лилов!

37

Анонимен

преди 8 години

До АнтиДобре си го написал, но моли Бога тази отврат да не стане задължителна със закон.Не виждаш ли, че някой е решил да ни "развива" деструктивно до пълно видиотяване. Вече ставаме подозрителни, ако сме нормални :(