11

Анонимен

преди 8 години

Да вдигат каквото искат.нищо не могат да продадат.Не пуша - предлагат ми цигарипредлагат ми кредит - не ми трябва кредит ДГД ционистите банкери.купувам само най-необходимотовсичко друго им го оставям да си го купуват те

10

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

И какво като си вдигнат цените ще СЕ свие потребителската кошница и пак няма да са на далавера. Стоките им ще Залежават в магазините.Кое е по добре по-ниска цена и бърз оборот или висока цена и никакъв оборот. Много малко от търговците се замислят за това тъй като са алчни смятат, че с висока цена бърза печалба или както е казал народа ДЕН ГОДИНА ХРАНИ.

9

Анонимен

преди 8 години

Цените се вдигат-потреблението се сваля. Хората се връщат към домашно приготвените храни, хляб, консерви от произведеното в градината, което между другото е добрият вариант.

8

Анонимен

преди 8 години

А КАТО ПАДНХА ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА И ПЕТРОЛА ЗАЩО ЦЕНИТЕ НЕ ПОЕВТИНЯХА? ВАШТА КОЖА АЙДУШКА!!

7

анонимен

преди 8 години

ами нека си вдигат измислените цени ние пък няма да купувамехайде да видим какво ще правят

6

de4o

преди 8 години

Skapan Narod Skapana Durjava

5

Анонимен

преди 8 години

Когато голямото колело се завърти с 0,11%, на най-малките колелца ще им се стопят лагерите за да смогнат.

4

xx

преди 8 години

Будалисти сте вие тъпанарите , които хабер си нямате , но дращите глупост след глупост.През миналата година на големите фирми беше разрешено да купуват ел.енергия директно от производителите и цените им спаднаха с над 20%.Защо тогава не пискаха, защо не намалиха цените, а сега реват като магаретаза 1,2% увеличение на цената. Преди два месеца падна с 20% цената на газа.Някой да е ведял намаление на някаква цена?А що се отнася до малките фирми, то техните цени никой не ги променя.Но и те реват

3

Анонимен

преди 8 години

1 и 2 Що рибьете?! нали искахте плавен преход демократичен социализЪм?

2

Анонимен

преди 8 години

*** народ, супер богати мошенници политици.

1

Анонимен

преди 8 години

1 МИЛИОН БУДАЛИСТИ ГЛАСУВАХА ЗА БУДАЛИСОВ !! ТЕ ИСКАТ ДА Е ТАКА А ОСТАНАЛИТЕ ОТВРАТЕНИТЕ ОТ БУДАЛИСОВ ПЪК НЕ ГЛАСУВАХА 2014-ТА КЪДЕТО ИМАШЕ 3 МИЛИОНА И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ВСИЧКО! А 2009-ТА ИМАШЕ 4 МИЛИОНА 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ГЛАСУВАЛИ!!!КАЗАНО Е! *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ВИНАТА МОЖЕ ДА Е НА БУДА НО ТОЙ СИ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БУДАЛИСТИТЕ КОИТО МУ ДАДОХА ОТНОВО ВЛАСТТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ ВИДЯ ЩО ЗА СТОКА Е 4 ГОДИНИ!НАРОДА Е ПРОБЛЕМА ДОКАЗАНО В БУДАЛИСТАН!