24

чакам

преди 8 години

руснаците само могат да си мечтаят за стандарта на Швеция .Но това е блян другари путинци . Ще си умрете като кучета които защитават господаря си, не себе си !

23

kokospa

преди 8 години

Ей, като толкова обичате Русия отървете ни и отидете там.Седнали сте селяци да хулите една от най-социялните и грижовни към хората държави Швеция.Идете и станете крепостни на милия ви Путин-ще получите право да се напивате на воля,да не виждате интернет и да участвате във военни олиампиади.И безплатно промиване на малкото мозък който имате.

22

Венелин

преди 8 години

до 19От Петър I, който ги разбива при Полтава тотално, та докато се превърнат от велика северна империя в днешната малка държава. Прочети нещо от историята на Европа, че наистина си за смях!

21

Алекс

преди 8 години

Интересно колко държави останаха, с които руснаците не са се скарали. Щом най-толерантния народ в Европа им изгони посланника, представям си какво е мнението на останалите. :)

20

Анонимен

преди 8 години

АМИ ГОСПОДА ШВЕДИ ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА "КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТАКОВА И СЕ ОБАДИЛО"ВЕЧЕ СТАВА СМЕШНО- МАЙ ЗАПАДА СИ МИСЛИ ЧЕ СА НАД ВСИЧКИТЕ И ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО...

19

rustam

преди 8 години

СЪЩО КАТО ВИЦА ЗА БРЕЖНЕВ И ЖИВКОВ БРЕЖНЕВ КАТО ПРЪДНЕЛ ЖИВКОВ СЕ НАСИРАЛ ТА И ШВЕДИТЕ ОБАМА КАТО ПРЪДНЕ ТИЯ СЕ *** ЯВНО ПАРАНОЯТА ГИ ТРЕСЕ ЗДРАВО ЧАК БРЕМЕННИТЕ ШВЕДКИ АБОРТИРАЛИ КАТО ЧУЕЛИ РОСИЯ

18

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (27)"... но съм готов да се обзаложа, че изгонения руснак е бил някакъв мафиот и бил изгонен съвсем основателно..."Гледаш прекалено много нискобюджетни американски филми.

17

Наблюдаващ

преди 8 години

На шведите от месеци им се привижда, че са обсадени от плътен кордон от руски подводници. Явно вече има епидемия да се обвинява и санкционира Русия за всичко, незвисимо колко общо има с нея и дали въобще кореспондира с действителността. Естествено, че Русия ще отговори на изгонването на дипломата, какво си въобразяват тези...А "руските действия в Украйна" дори да не бяха плод на въображението им, не биха били тяхна работа.

16

Анонимен

преди 8 години

Това е заради подводницата от преди 100 години, с която ореваха света.

15

Берлин

преди 8 години

*** продължават да дразнят наред и накрая ще го отнесат.

14

Анонимен

преди 8 години

Не става ясно какви са причините за тази ескалация, но съм готов да се обзаложа, че изгонения руснак е бил някакъв мафиот и бил изгонен съвсем основателно, а азиатците са решили да се правят на велики и да отговарят с "каквото повикало, такова се обадило", пък макар и без правно основание...азиатска му работа.

13

Shark

преди 8 години

Много ми е интересно как така когато европейските страни правят нещо не се нарушават никакви конвенции и закони, а когато Русия отвърне със същото - веднага се реве че нарушават това и онова. Ако Европа продължава да лиже *** на САЩ нищо хубаво не я очаква, а дано се осъзнаят европейските т.нар лидери, ама надали. Всички са продажници

12

istinata

преди 8 години

Opitvat se da suzdat obraz na rusia che e srrshto vsichki edva li ne s konfruntazii.i uspiavat

11

Анонимен

преди 8 години

Значи ШвеДия изгонила руски дипломат, а когато Русия изгонила в отговор шведския дипломат, това било нарушение на конвенция. Странно.

10

Анонимен

преди 8 години

"Пак *** във форума...".........Наречи ме *** и ватенка - накарай ме да се гордея!

9

Шамаренко

преди 8 години

Шамарената фабрика в действие;))

8

Толстой

преди 8 години

Със своята арогантност , агресивност , алчност и диващина руското племе върви към своето самоунищожение. И светът ще въздъхне с облекчение.

7

хаха

преди 8 години

Платените ушите ей сега ще ни обяснят колко бедни са шведите и как руснаците взимат по 10 000 долара на час.

6

Венелин

преди 8 години

Шведите винаги са яли бой от руснаците. Избиват комплекси.

5

Az

преди 8 години

Шведите ореваха света с фалшивата заплаха от Русия,то не бяха подводници, то не бяха кораби и самолети,само руско НЛО дето не им се привидя. И сега изгонили руски дипломат. Че това не е ли нарушение на Виенската конвенция ? Тя не важи ли и за шведите или те си мислят,че всичко им е позволено ? Да ама не им е и като получиха светкавичен отговор се разпищяха "олеле майко". Вместо да си замълчат и да преосмислят поведението си реват като деца за малко съчуствие. Е, заболе ме х*я за техните въглища!