18

България е на дъното

преди 8 години

До vesko02апропо кметове. Тази сутрин разбрах че кмета на Пловдив Иван Тотев давал античния театър / който е паметник на културата/ под наем за партита на приятели бизнесмени. По непотвърдена информация градоначалника вземал 3 000 лева за парти с чалка музика и пиянски изпълнения. Това е супер- вандалщина на самозабравили се държавници. Целия град е възмутен. Вместо приятни концерти на камерна музика или фолклор за гражданите там се вихрят богаташки партита с чалга музика и кючеци, Срам

17

Анонимен

преди 8 години

Държава без закони! Някой ще каже че има закони но не се спазват. Аз ще му отговора- Закон, който не се спазва от всички - НЕ Е ЗАКОН.

16

vesko02

преди 8 години

На кого му пука ,нали кмета си кара готината кола и го пускат на всичките паркинзи.

15

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха направили цялостна проверка-трудови договори ,осигуровки ,мерки за безопасност, строителна линия и т.н. , сега силистренския тарикат щеше да търси едни 100-200 хиляди за държавата.Но държава няма.Някакъв смешен кмет звъни по телефона и ръси мижави обещания.Институциите работят само избирателно и НИКОГА в интерес на хората!Е , ако звънне Бойко нещата се променят , но така ли трябва да бъде?

14

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли в България, страната на неограничените възможности

13

Динамит Брас Бенд

преди 8 години

То цялото крайбрежие на Балчик е застроено, екскремента до Двореца е по-голям от самият Дворец и продължават да го строят, дочувам било несъвсем законно, но на кой ли му пука. Все пак има малка надежда, че както всичко в този град край брега и тези екскременти на безмозъчните ни нео капиталисти ще се срутят.... очаквам този миг с нетърпение, и се надявам поне един от тези герои да преживее случката отвътре.

12

АНТИ

преди 8 години

С лошо ще го запомните Борисовото време!Който оцелее - оцелее.

11

komuniaga

преди 8 години

toq stroitelen obekt e na bivshi komynisticheski izchadia ,ot godini izkat da go postroqt kato hotel na plajnata ivica i patia apetitno miasto ima prast i drugaria vi stanishev hora ot balgarskata socialisticheska partia vse kradci moshenici mytri boklyci korumpirani samo avtomata narode prost no si traesh .....

10

Крум

преди 8 години

Шефът на обекта няма думата. Тука си има закони. В ЗУТ ясно си пише какво е строеж. Ама в държавата на мутрите и техните подчинени кметове всичкоэе възможно.

9

разочарован

преди 8 години

Там прехваленият кмет Цонков ли го взел това решение предизборно с поставено лице.Ха пак гласувайте за Цонков.

8

Анонимен

преди 8 години

Поздрав към всички българи с песента на Тодор Колев "Всичко краде и краде".

7

Анонимен

преди 8 години

Кметът на Балчик е егати ***. Краде ли, краде ли, краде...

6

Анонимен

преди 8 години

Ремонтите сами по себе си не са лошо нещо. Лошото е, че досега не съм видял ремонт, извършен от фирмите на ГЕРБ, който да е качествен. На следващата година обикновено се прави ремонт на ремонта. А на по-следващата ремонт на ремонта на ремонта. Интересно ми е само кой плаща и от чии джобове излизат тези милиони, които се "усвояват" от "нашите фирми", но силно се съмнявам да са от джобовете на милиционерския син Борисов и паратизанската внучка Павлова.

5

До анонимни 2 и 4

преди 8 години

Те ГЕРБ и ДПС са от един отбор

4

Анонимен

преди 8 години

Тая въорежената охрана ако не ме пусни с камъни ще ги целя *** дебеловрати

3

Анонимен

преди 8 години

Е, нема такава държава.

2

Анонимен

преди 8 години

Кмета на Балчик да се качи на поръчковото си БМВ - 150хил.лв и да иде давиди!

1

Анонимен

преди 8 години

ДПС?