14

до 16

преди 8 години

Благодаря сериозно, както казваше Сашо Диков преди да се продаде позорно:) Търся го навсякъде,няма го и в вибокса. Поне прочетох резюмето, филма е от 2006, фестивала ''Златната Роза''. Придобих представа горе-долу. Благодаря!

13

до 14

преди 8 години

Не знам колко ще ти е от полза ама...3тия фестивал на Българското Кино в Лондон, в Riverside Studios in Hammersmith, от 27-до 29 Октомври 2007Филмът е и в програмата на 10-ти Международен София Филм Фест 9 19 март 2006 Година: 2006Жанр: игрални филмиРежисьор: Красимир КрумовПродуцент: ЕЛЕМЕНТ ФИЛМС, КАМЕРА, НФЦСценарий: Красимир КрумовОператор: Емил ХристовУчастват: Кристиан Симеонов, Радена Вълканова, Николай Урумов, Румен Трайков, Петър Слабаков, Димитър Мартинов, Иван Бърнев, Йордан Биков, Красимир ДоковВреметраене: 117 мин.

12

до 9

преди 8 години

Благодаря за инфото. Ако можете кажете поне годината и името на фестивала. Аз съм малко луд на тема ''Българско'' и мога да ви уверя е докато не го открия и изгледам няма да се запра:)Благодаря за съдействието

11

Анонимен

преди 8 години

Имаше Вазов, Ботев, Яворов, Гео Милев, Йовков, Каралийчев, Вапцаров, Смирненски, Пеню Пенев и дрпуги народни поети и писатели - днес бездуховни алчни ***, обслужващи чуждите посолства.

10

до 9

преди 8 години

Няма го и затова ме е яд. От години го търся, някъде качен, някъде да го гледам, да го пуснат по тъпата телевизия, защото го гледах на един фестивал в Лондон и честно казано цялата зала ревеше накрая. Много силен, ама а де, що не можеш да го гледаш някъде нямам идея! Сигурно би разбутал духовете.

9

Анонимен

преди 8 години

Един от кохортата оплюващи Вапцаров. Днешнете интелигенция е най-големият бклук в историята на България , отпреди траките.

8

до 8

преди 8 години

Кога някой ще напусне материалното си тяло няма абсолютно нищо общо с това дали си стойностен или нестойностен, най-вече според критериите на нЕкъв непознат в нета или някаква маса от типове, които повтарят клишенца и са се срастнали с тях. Така, че не не се "усещай кофти". Просто кажи едно баба тенкю, че още съм жив. Щот знаеш ли колко сега, ето в този момент умират? Много.Така, че огледай се за някой стойностен, който е жив и го оцени. Това е смисълът от тези ...новини.

7

до 1

преди 8 години

Извинявайте, откъде мога да си го сваля и да го гледам ''Нощ и ден''? Никъде не го откривам, и в замунда го няма.Благодаря

6

Анонимен

преди 8 години

Може тъпо да прозвучи, но човека не доживя до пенсия. Това ни чака Българи.

5

AGENT TENEV

преди 8 години

Svetla mu pamet,toi ve4e e na edno po -dobro mqsto

4

Анонимен

преди 8 години

как бързо отлитат стойностните хора, почивай в мир!

3

Анонимен

преди 8 години

поклон!

2

Боко кауня

преди 8 години

Лош матрял, не му се взема по седемдесет евро пенсия.

1

-

преди 8 години

Нощ и ден.Най-великият филм, който съм гледала откакто се пръкна новото българско кино.Реже душата, ама *** не го показват и не можеш никъде да го намериш!Лек път нататък!