38

Анонимен

преди 8 години

Боже,Боже!Красен Станчев- и той експерт! Един такъв го "отсвириха" от Русия,тоя ли е наред?Вече 25 години след "Демокрацията" от 1989г и 60 години след Априлския пленум от 1956г-по думите на др.Т.Живков "Началото на перестройката" - такива експерти,отгледани и възпитани в АОНСУ,ВИНС-Варна, ВИИ-София и СУ преднамерено и срещу заплащане унищожават българските икономика и народ!!!

37

аз

преди 8 години

Че то е ясно-българското овче стадо е свикнало да го дундуркат преди избори и да го клецуркат след тях !

36

дебелогъз депутат

преди 8 години

Правилно доходите на българина са изключително високи-380лв брутна минимална заплата и 157лв минимална пенсия с Стаж се живее добре в България.

35

Анонимен

преди 8 години

Къде са *** от протестна мрежа?. Защо ги няма дс протрстират срещу увеличението на тока ?.

34

никси

преди 8 години

да попитам този "експерт" за какви по-високи доходи говори?Вероятно за това си твърдение ще получи заплатата си под индиго ,а пенсионера със 200 лв и 3 лева увеличение ,а обикновения българин работещ с минимална заплата и плащаш плосък данък?Няма срам и не само той.

33

потребител

преди 8 години

Ако вземам 1000 лв заплата да няма да го усетя увеличението но днес се регистрирах в БТ така че не ми се мисли какво ме чака занапред.Да не пропусна-съпругът ми също е безработен и синът ми е ученик.

32

анонимен

преди 8 години

Макар и с малко отклонение от темата, но ЗАЩО ЧЕЗ и EVN намаляват цените на тока за битовите потребители, а ЕНЕРГО- ПРО ги увеличава с 1,о9%????????????????????????Защо това увеличение минава тихом-мълком?Това е гавра и цинизъм от страна на политиците ни!Защо, бе господа-другари??????????????

31

Анонимен

преди 8 години

Този барабанчик на импотентното правителството на БараБойчо какво да каже, нали утре Рапона нама да му кихне хонорара. И този "специалист" май трябва да изсъхне на някое дърво и да го изкълват гаргите.

30

отворения красен

преди 8 години

Вдигайте цената на тока,при нас в отворено общество,доходите се вдигат непрекъснато.Благодаря Българио,моя втора родино!

29

бг

преди 8 години

На какво основание дигат тока? Ядреното гориво ли поскъпна, въглищата ли поскъпнаха, слънцето ли вече грее срещу пари? Това повишение е 100 % печалба.

28

Maртин

преди 8 години

Пак ще падне Бойко а този път такива като този ще се весят по площадите...

27

Анонимен

преди 8 години

Последствията от всичко, което човека сам си причинява ще ас мн смешни, ако си само страничен наблюдател и по никакъв начин не си засегнат :D

26

Анонимен

преди 8 години

Увеличението ще се усети от управляващите!

25

Анонимен

преди 8 години

До 32 пропускате р.овч.

24

Анонимен

преди 8 години

Аман от експерти, все експерти ни докараха дотук и бутат натам :D

23

Анонимен

преди 8 години

Ей, проглушиха ни ушите с тази пропаганда. Цанков камък - Белене. Тези проекти са лошите, а американските тецове, веи-та и вецове са най-полезните неща в енергетиката. Този прословут Цанков камък беше завършен 2010 г., така че за 5 години сме го изплатили три пъти сигурно. Защо умишлено се извърта темата за присъединените вецове и веи-та, които точно в момента създават дефицита, ей това не мога да разбера.

22

Анонимен

преди 8 години

до 29Колкото са потърсили сметка на другаря Костов, за "американските" тецове.

21

Анонимен

преди 8 години

До ЕкспертитеТака е но за един договор има две страни след като и двете са го подписали остава да проверите защо правителствата са подписали тези договори с неизгодни за България клаузи?

20

Анонимен

преди 8 години

Няма да се усетят...по-високите доходи с вдигането на цените!

19

Анонимен

преди 8 години

26 Тия централи са толкова хамерикански колкото ти си бедуин - офшорки с изнесени пари на *** и туриля некой хамериканец за цвят че *** са зле с ингилицкия!