32

Имот

преди 8 години

Смешна работа стига писахте за тези имоти и това съживяване егати тъпотията. КОй си купува имот в БГ вече , няма никакава инфраструктура.

31

Анонимен

преди 8 години

perat pari horata ,tva chrez stroitelstvo se yzakoniavat .....

30

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо се издават тези разрешителни, като и сега положението е едва търпимо. София стремглаво напредва в класацията за най-мръсен град в светът.

29

Анонимен

преди 8 години

До 21глупости затуй купиха 400 хиледи имота в България

28

Анонимен

преди 8 години

Влезте в ДСК имоти или райфайзен имоти и ще видите за какво иде реч.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен15 хиледи рубли са нищо като в град москва много трудно се живее с тези пари затуй купуват имоти в България за да живеят с тази пенсия тука

26

Анонимен

преди 8 години

кой ще ги населява тези жилища при отрицателна раждаемост? кой ще ги купува въобще, когато след 15-20 години в тях ще се заселват без предупреждение ромските тумби след като децата ни избягат в чужбина? вече си е чиста загуба на пари покупката на жилище в България.

25

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ България най големия крадец е държавата.

24

до 27

преди 8 години

Човекът писа Русия , а не Москва, Санкт Петербург или други..."елитни" градове...

23

Анонимен

преди 8 години

До 23А какво да прави ? Доверие в банките няма ! Банковата система е крадлива. Защо новия управител на БНБ Димитър Радев не обяви колко е била заплатата на предшественика му И. Искров ? По закон не трябва да надвишява 16 000 лева на месец, а той е вземал над 30 000 без добавките. Новия Радев мълчи защото иска и той да продължи това чиновническо безобразие. В. Енчев поиска отговор но глас в пустиня. Кожодери са !

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен90% от софиянци и тези които са дошли там мизерстват със 600-700 лева. Само няколко десетки хиляди които работят в офиси на чужди фирми взимат по 2-3 хил. И има около 1-2 хиляди висши служители - частни и държавни които взимат по 30-40 месечно. И като направиш средно аритметично - средна заплата 750 лева. Но 90% са на тая средна заплата.

21

Анонимен

преди 8 години

До 21Напротив - в Русия стандарта е мното по-висок от този в БГ. Русия е пета в света по покупателна способност - (PPP - purchase power parity) Средната пенсия е 15 хил рубли - след като си плати ток, отопление, вода на руския пенсионер му остават 12500 рубли, около 240 евро за да живее. А в България пенсионерите са принудени да ровят в кофите за *** след като платят тока и парното не остава за храна.

20

някой

преди 8 години

Не знам колко често умира тоя бизнес, ама за последните 7 години го съживяват вече 800 пъти.

19

Анонимен

преди 8 години

До до 12В Русия стандарта на живот е доста по висок от този в България.

18

Анонимен

преди 8 години

Малко се изхвърляте с това, че в София едва ли не всеки взима до 5000лв заплата. Но не бих се учудил, ако средната е някъде към 2000лв, далеч по-реалистично е. За по-малко от това човек въобще няма смисъл да се мести в София - скъпи наеми, скъп транспорт, задръствания. Дефактно в провинцията си спестяваш едни 600-700 месечно, които в София отиват за наеми, заведения, скъпа храна и транспорт.

17

Баш комОниЗ

преди 8 години

Съгласен за капитализма, с панделка за да се пробутва по-лесно на аборигените от третия свят (например БГфистанците). А само какви фиести бяха на Орлов мост 1990г.!!!! Ехххх пяха "Последен валс", а той наистина си беше последен! Сега новото строителство е за новите *** БГ граждани, не българския етнос. Този етнос е лош матрял и трябва да изчезне! Тъй каза чичо Сам. А притчите за заплати 3-5 000 лв. започнаха именно след 1990 за т.н. омайване *** овцете, че един ден и те ще облажат нещо.

16

до 13

преди 8 години

Винаги може да останеш на улицата. Конюнктурата се променя постоянно, пазарът е динамичен - празно не държи. Днес се търсят едни специалисти - утре други. Оставаш на улицата. Тогава цената ти пада - вече няма да те вземат за същите пари. А банката ти взима и жилишето и всичко. ЕГНто е безмилостно - като станеш на 35 вече никой няма да иска да те наеме - предпочитат по-млади които ще работят здраво по 10 часа и няма да се оплакват. А след 40 вече нямаш шанс.

15

vesko02

преди 8 години

До Анонимен А трите социалистически страни да не са сбъдната мечта

14

Анонимен

преди 8 години

Капиталистически са всички сртрани с малки изключения, и навсякъде е мизерия. Само в САЩ шепа страни в Европа се живее добре, но това е зарадо колонилиите които са крали в продължение на векове, а не зарадо капитализма. Навсякъде при капитализма е мизерия 90% мизерстват, 10% са добре - най-добър пример е ***.

13

Анонимен

преди 8 години

До до 12Аз съм с 2 години трудов стаж и взимам 6500 чисти, и ако не ми ги вдигнат на 7 000 напускам. В София всеки взима по 5 хил заплата, няма човек от мойт приятали с доход по малък от 5 хил месечно.