207

To6

преди 8 години

И аз я искам, ама на. Стига олигофренщини. Този кой го брой, май само го използват и трупа денги

206

Анонимен

преди 8 години

Агресията в Черноморското пространсво е факт.Мотат се някакви американски военни кораби!

205

Сорос

преди 8 години

"Журналистка " *** Василева старателно изпълнява това, което искам - злепоставяне на Русия с всякакви средства. Думата "журналистка" е с кавички, защото *** никога не пише лоши неща за нас. А ние сме лоши момчета. ***, не си достатъчно интелигентна да те държа дълго време на софрата.

204

хъм

преди 8 години

Порошенко го гони страховита параноя.

203

Анонимен

преди 8 години

От време на време и президентите послъгват.Но когато си ***,то е за дълго.За Украйна този е бедствие.

202

Аспарух

преди 8 години

Този,когато и да го обесят,все ще е късно!

201

Анонимен

преди 8 години

Този *** милиардер продал си г..за на краварите действа по гьобелсовия начин-една лъжа повторена 100 пъти става истина. Единственото което постига е напрежение и още ескалация на конфликта.

200

поясното

преди 8 години

*** ***, *** ***, защо не пишеш една много голяма новина - Русия ще изхвърля Оворено общество....не ги иска....ха ха ха!!! Но тази новена странно я няма тук , защо ли ???!!! Я веднага Одисейчо да коментира, че ако ги изхвърлят и от тук / ха дано но надали.../какво ще правят...няма да има цицка....ха ха ха ха !!!

199

Ноком

преди 8 години

Г-жо ЕлВаси,инцидентно се занимавате с журналистика и това е очевидно.На десетки непрофесионално коментирани от Вас теми, я се падне едно що годе попадение, я не?!Или автоцензурата Ви е с отчайващо нисък праг на сработване,или вкусът на началника Ви е скандален?Прочие, не разбирате ли, че публикувайки БРЪЩОЛЕВЕНИЯТА НА НЕПРИБРАНИ ОТ ПСИХИАТРИЯТА ПАЦИЕНТИ,Вие си заработвате само възнагражденито.Риен плю.

198

Анонимен

преди 8 години

Какво насиране става от съветските *** в тоя сайт, не е истина :)

197

ER_Dr

преди 8 години

Е, Путин искал цяла Европа, малко ли работи иска човек. То и аз искам Беломорието, ама като знам ако стане наше, как ще го направим същата *** като Сл. Бряг, по-добре май да не го искам. Виж ако цяла Европа вземе да иска някой като Путин, тогава вече ще имаме проблем :)

196

Що?

преди 8 години

Потрошенко съвсем се побърка!

195

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - Като чуят за война...а ти лично как ще гледаш бе ***, ако те пратят да те колят?

194

Анонимен

преди 8 години

9000 броя груз 2000

193

Шивачът от Панама

преди 8 години

Обидно е някак си господа журналисти да наричате Порошенко колега на Путин ... до колкото аз знам Путин никога не се е занимавал със сладкиши, шоколади и т.н. сладки дейности ... до сега ... :-))))

192

Щирлиц

преди 8 години

Това си е постижение!Със 9000 войници да окупираш огромна страна като Украйна!Егати рекламата прави на руснаците тоя продажник.

191

Веселяка

преди 8 години

Порошенко наистина е ***, как може 9000 войника да победят 150000 украинци, явно не трябва да имат държава.

190

Анонимен

преди 8 години

Роден като Вайцман ,след женитбата си продължил като Прошенко . Чистокръвен хохло-*** ,по думите на украинците на курорт у нас ,за съжаление много по -малко от миналата година .

189

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Тоя мисля че откакто десен сектор му подпали *** от запад, започна да произвежда нов вид течен шоколад.Пиндишпанено руло напудрено, къде си тръгнал да плашиш европа. В европа ври и кипи и скоро ще разбереш че я сърби на друго място.

188

Анонимен

преди 8 години

Да наричаш този кървав диктатор "колега" на Путин си е чиста обида! И не мога да разбера, кога най-сетне западналата еуропка ще му извика някой по-свестен психиатър на това човешко недоразумение? То не беше заплаха за укруината и някакви си там прибалтики, сега за еуропката, а после и всички останали. Това *** вече не е и смешно, а луд за връзване. Докога ще му позволяват, всеки ден да убива мирни жители, свои сънародници? Това вече е пълна идиотщина, светът се управлява от маразматици!