12

Анонимен

преди 8 години

OT NOVATA BUDGETNA GODINA NA VSIAKO ROMSKO SEMEISTVO NOVA KASHTA I 15000 LV GODISHNO ZA POKRIVANE NA MINIMALNITE RAZHODI.NE SA MNOGO,ZASHTOTO SINDIKATITE OPREDELIHA 2800 LV ZA 4 CLENNO SEMEISTVO,A NIE SME 10-12 CLENA.

11

ЧУМА

преди 8 години

Пир по време на чума!Колкото повече ООН и всякакви НПО (неправителствени организации) се "борят" с бедността и войната, и колкото повече програни и стратегии изготвят, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КРИЗАТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА. Едно време ни учеха какво е утопия. Е тяхното не е утопия, а чиста наглост. Но както се казва "Сит на гладен не вярва". Те програмите си ги изпълняват и се събират на някой курорт да си отчетат постиженията, а хората си гладуват и умират.

10

Дедо ви

преди 8 години

Ако изкоренят бедността населението на планетата ще се умножи неимоверно за кратко време и пак ще се появи бедността така че по-добре да разчитат на естествените процеси в природата. Човечеството се развива на принципа по който се въдят плевелите - дай му добри условия и ще задуши всичко около себе си ... за пример чернокожите нации по всички континенти!

9

онбашията

преди 8 години

само 29 страници? от кога тия импотентни зубрачи и плямпала могат да се примирят с нещо под 1000 страници?

8

БПФ

преди 8 години

*** НИКОГА няма да се научат, че колкото и помощи да дават на бедните, те ще си останат бедни !!!Просто не е това начинът - И. Христос го е казал преди 2000 години (притчата за рибите), ама тия още не могат да разберат.

7

Анонимен

преди 8 години

Не им вярвам. Елитът има интерес от бедни региони. Няма как да стане оонето ми.

6

Анонимен

преди 8 години

Горките тракийчета.

5

Анонимен

преди 8 години

До 3Не се заблуждавайте.. бедни винаги ще има. За да има богати трябва да има и бедни. Такава е икономическата реалност. Дано обаче тези които бъдат обучени да имат повече шанс в реалната икономика на страните си. И дано да спрат да воюват, че скоро Европа ще отеснее и въпреки прокламираните свободи ЕС ще се капсулира натам са тръгнали нещата ...

4

Червонец

преди 8 години

"повсеместно изкореняване на бедността във всичките й прояви"========С други думи и по примера на една друга идеология ни обещава светло бъдеще. Преди 17 години имаше фонд "Бъдеще за България", който обещаваше на децата ни "повсеместно изкореняване на бедността във всичките й прояви". Какво стана с него? Къде са парите ни? Защо винаги ни говорят и обещават в бъдеще време?

3

Анонимен

преди 8 години

най накрая ще забранят комунизма само той има нужда от бедни

2

Анонимен

преди 8 години

Прекрасно! Сега остана да накарат и страните които ринат едни пари за военни да ги вложат в това вместо да избиват хората които мислят по различен начин да ги образоват.. Може пък тогава да вземат да станат излишни ... леле каква трагедия ще е ... Както някой беше казал ще ми се военните да продават техника за да вържат бюджета а училищата и болниците да имат всичките средства, които са им необходими... Ха дано ама ....

1

zeus

преди 8 години

Това е документ без никаква стойност, както и повечето, генерирани от тази импотентна организация. ООН повтаря съдбата на ОН, последното трябваше да осигури мира след Първата световна война.