13

Фенкееей

преди 8 години

Искаш ли красиво да ти го ...набута? Хм! Аз искам красиво да ПЕЧЕЛИ на корта! Дреме ми кого ръчка! Мъж, който не печели е пълен лузър! Няма значение кого ръга в леглото! Било то и изгнили безсмислени патки кат теб!

12

фенка

преди 8 години

Гришо е красавец! Желая му щастие и късмет!!!!

11

обаче

преди 8 години

е идеално съвпадение, че шведчето е зодия Овен, баш като Машинка... Толкова е мило, толкова е съдбовно, толкова е показателно, толкова е шлемско, направо като Големият ....шлем....

10

до 12

преди 8 години

не, в никакъв случай за българка! С швед е добре! Неизвестен, удобен, евтин - тъкмо като за него.

9

Анонимен

преди 8 години

Сега и една свястна жена да си намери

8

Гришун

преди 8 години

Ама баба, то й аз съм неразработен. С черното не можах да проработя, та се метнах на разработено руско, сега на шведско съм се открехнал. А дано да стана достатъчно добър за внучка ти баб Василкей, че като я зема да съм вече достатъчно добър да карам на дядото ти ...кривата каручка! Наследство е! Трябва да продължим традицията на амсалаците!

7

честит

преди 8 години

С кифла - манекенка зад волана, де повече й пука да се кипри и пуска снимки в Инстаграм и перфектен инструктор да й сложиш, шофьорски изпит трудно се взема.

6

Шушун Гришун

преди 8 години

Бабо Василке, права си бабе! Взех си нещо шведско. Даже малко прилича на Маша, да не ми е много мъчно, че си взе Пуршето дето ми плати с него за верния ми магарешки труд, че й мъкнах куфарите тук и там.

5

Баба Василка

преди 8 години

Гришенце, българските завистливи кочове ти завиждат, дето си онодял козата Машка.Ама според мен, тя не беше за тебе, баба.Много разработена Жигула бабаааа, много хора са я шофиралииии. На теб ти трябва нещо по-добро.

4

Анонимен

преди 8 години

SHTE SI LIAGAT V EDNO LEGLO==ZATOVA GO NAPUSNA SHERIFOVA

3

Въпрос

преди 8 години

Johan Ortegren"ATP RankingCareer High : 295"Този господин за шведска 3-ка или за 2-ка ще го "тренира"?

2

Анонимен

преди 8 години

Григоре, и Господ да те тренира до 10-то място са ти силите. И не злорадствам, а искам да ти се изсмея на амбициите, че си имал силите да спечелиш титла от ГШ. Това ти го казваш. Толкова е жалко че няма накъде. Ти даже финал не можеш да достигнеш на такъв турнир бе.

1

честит

преди 8 години

прима-балерина в болшой театър