4

Ангел

преди 8 години

Като чета коментарите се чудя какви *** се въдят из този сайт." Гордо изправените кубинци" работят за по $25 на месец, карат 50 годишни коли, а за интернет и мобилни телефони само са чували. "Свободните" иранци пък ги вкарват в затвора за една бира и ги пребиват с камъни за извънбрачен секс.Но да гордо са изправени и не им трябват никакви корпорации да ги ограбват.

3

Перо

преди 8 години

Първо - енергетиката и телекомуникациите, после търговията на едно, банките, полезните изкопаеми, междувременно - загробване на земеделието и индустрията, за да се отвори пазар за "правилните" концерни и производители. Приходите откъм икономиката ще се сринат - оттук - задължителен преход към ДДС с неизбежния скок на цени и тарифи.

2

Баш демокрЪт

преди 8 години

Сменете си заглавието на "Лешоядите от запада мечтаят да източат поредните две свободни държави." Ама дали ще им се получи?

1

Анонимен

преди 8 години

Персите и кубинците никога няма да дадат на рептилите да ги поробят с техните инвестиции. Все едно запдняците да инвестират в Русия. Това е една платена статия на продажни журналисти. Милардерите - гущери от запада могат да инвестират само в Ирак, Либия, Афганистан,Египет, Йемен, Тунис, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ и другите им колонии.