20

Нов

преди 8 години

Предлагам кандидатурата на Румен Петков за кмет на Плевен, защото вдигна нивото на фонтана и има потенциала, пак да го вдигне след някоя пиянска вечер. А бе въобще хубав човек за компания, ама за друго ........................

19

Анонимен

преди 8 години

Без исключение Вие сте *** Всички в Една група ,,ПОЛИТИЦИ"Там Е исписно Съединението прави сила.ис сам го написал.

18

Хризантема

преди 8 години

А бе, буквари, и като се явите самостоятелно колко кмета мислите, че ще имате? Аз ще ви кажа - 0.

17

Винету

преди 8 години

До Гошо тригълника. Не си сменяй ника - много ти пасва.

16

мимо

преди 8 години

Та,кое им е лявото на двете формации?Плоският данък на Станишев или пенсионната реформа на Калфин?Смяххх!!!

15

PetarNPapazov

преди 8 години

На София и трябва нов кмет.Фандъкова-да е здрава и щастлива -но ни идва в повече.

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Нафандъчената Фандъкова била без...алтернатива,казват някои.Ами всички протежета на Боко са...такива,безалтернативни.Сама по себе си Фабдъкова е една средностатистическа учителка,но която умее да слушка и да изпълнява повелите на вожда.По този...параграфф избрахме и *** за президент,никой не го знаеше преди това,но тоя се оказа че не иска да...слушка и заигра сам.Защо е...така,защото Боко е медиум,който зомбира на ред,но все някой се...изплъзва.

13

Уринатора ДГД

преди 8 години

ДИДИ е най-добрата Кметица !

12

Анонимен

преди 8 години

Fandakova mnogo se naguschi s milion4eta lv da se Maha bojadjia e u4itelja da do hodi ot kade e hodila milionerkata da zeluni rakata na krasnika boiko i da si hodi

11

ЕЙ БОГУ

преди 8 години

НЕ ПИПАЙТЕ ДАНЧЕТО ЕЙ КРОКОДИЛИ

10

Анонимен

преди 8 години

Със или без подкрепа - този Мирчев е напълно неизбираем.За момента Фандъкова е без реална конкуренция.

9

Анонимен

преди 8 години

ХОДИМЕ ГОЛИ ХОДИМЕ БОСИ СЛУХОВЕ РАЗНИ ЗА МИЛИОНЕРИ И КОМАНДОСИ.. ВСЕКИ РАЗПРАВЯ ДРУГАРИ ДРУГАРКИ А ВЪВ ДОШЕКА Е СКРИЛ ХИЛЯДАРКИ. РАЗПРАВЯ ЧЕ НЯМА 2 ЛЕВА В НАРОДНАТА БАНКА! ЛЪЖЕ МРЪСНИКА ПРЕЯЖДА С ЛУКАНКА! НЕКА НЕ ЖИВЕЕМЕ В ТАЗ НЕМОТИЯ ЧЕ ВСИЧКИ НИ СЕ СМЕЯТ НА НАЩА ПРОСТОТИЯ. НЕКА НЕ ГЛЕДАМЕ КЪМ ТАЗИ ЕВРОПА ЧЕ ТЯ ЩЕ НИ В ГРОБА ЗАКОПА. НЕАМ НЕРВИ. НЕАМ НЕРВИ....ТАЗИ ПЕСЕН НА МИЛЕНА СЛАВОВА С МАЛКИ СЪКРАЩЕНИЯ И ИЗМЕНИЕЯ КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ ГЕРБ ГЕПИ АБВ И БКП БСП.

8

Анонимен

преди 8 години

OSHTE EDIN PIANIZA SE OBAGDA OT TAMNINATA.

7

Анонимен

преди 8 години

Много пестеливи се оказаха семейство Гоцеви. Говори се , че Гоце - баща има 80милиона спестени бели пари за черни дни. Как няма да купи на отрочето си едно малко хотелче само за 7 милиона. Само за 7 не за 17. Спестявали са горките, мъчили са са цели 10 години. Нека сега живеят добре, миличките. Страдали са и заслужават едно хотелче.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

Питкоф, Пламен Галев каза оня ден, че им е скучно в Кейптаун без твоята компания. Пита кога ще ги навестиш за да се наквасите пак с Джак Даниелс в къщата им на брега на Атлантика?

5

келнер в хотела

преди 8 години

Целия персонал на луксозния хотел в Кюстендил ще гласуваме за Гоце Първанов , защото само неговия син спести от заплата и си купи хотел за 8 милиона лв. Това се казва пестеливо и честно семейство . Браво на АБВ .

4

Анонимен

преди 8 години

АБВ са продажни души лакоми за пари и власт. Хванаха за шлифера БиБитко, целунаха го по това и се наведоха. Дано ги изритат и останат без позиции.

3

Анонимен

преди 8 години

Освен родата,за тези чичковци,евентуално ,ще гласуват любовниците,но само,ако им бъде добре заплатено.(така и не стана ясно,27г син на Гоце 200 000,ли е теглил,или 2 000 000 за хотелчето,откак са с Боцко,медиите не им гризат много кокалите)

2

Анонимен

преди 8 години

Ау, тая в ляво много страшна.

1

Педи

преди 8 години

ТИЯ ПЪК КОЙ ГИ ПИТА ? 3-*** души на кръст !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!