11

Герб и РБ искат 417

преди 8 години

Мая Манолова отдавна се бори с този член и внесе законопроект за премахването и ограничаване на произвола на частните съдебни изпълнители, но Герб и Ликвидаторите от РБ гласуваха чл. 417 да остане. То и заради нарушения в обществените поръчки в периода на Герб 2009 г- 2013 г. спряха заради корупцията на Герб 1 милиард по 2 европрограми, като най-много нарушения имат "отличниците" ? на Герб Фандъкова и Димитър Николов - кмет от Герб на Бургас, защото са раздавали поръчките само на 2 % от фирмите

10

АНОНОМЕН

преди 8 години

Мисля да съдя Топлофикация.Най големият общински монополист в България.За тях бързата процедура е любимият им подход.Искам да се отоплявам и охлаждам ,както АЗ ИСКАМ.Изкам да живея , като бял човек , като Борисов , Плевненлиев , Миков или Кънев.Не искам вече да живея само само с професията избирател.

9

художника

преди 8 години

А бе що се умълчахте ? Що не викате сега: ВЪН от ЕС и НАТО... *** !!!

8

7

преди 8 години

Къде се бутат тия европейци у нашта далавера - нали пикливия антибългарски конституционен съд каза, че всичко е тип топ - можело да те изритат от къщата ти преди да си осъден, даже и преди да и разбрал, че те съдят

7

Юрист

преди 8 години

Тоя член спестяваше на длъжника разноски ако признае дълга. Това е истината. Сега ако се махне вс ще минава през исков процес, където задълж трябва адвокат. И лихвите по кредитите ще скочат. С едно просто възражение( което за да се попълни тр средна грамотност ниво трети клас) и готово. Не знам защо хората си мислят че като се отмени текста няма да ги съдят. Да ама не...

6

мечтател

преди 8 години

Дано скоро ЕС ни задължи да развалим договорите с американските/по-точно офшорни/ Марици и с крадците с фотоволтаиците/някои продават ток без да са въведени в експлоатация!!!/.Иначе ще работим дълги години за краварите и за разни инвестиционни фондове от цял свят.Нашите държавници вече са станали обикновени слуги на олигархията.

5

реалист

преди 8 години

Крайно време беше!Сега съдиите-изпълнители са се превърнали в истински башибозук!Запорират, вземат ,продават , лапат си огромните комисионни без дори да уведомят длъжника , че има изпълнително дело срещу него.Често се оказва , че ограбения дори не е длъжник.Връщането на заграбеното е почти невъзможно.Почти всички изпълнителни дела са в нарушение на европейското законодателство.

4

Анонимен

преди 8 години

Вземи кредит - наслаждавай се на живота! Животът е хубав, но уви - кратък. Пропуснатото никога няма да се върне - вземи кредит, бъди щастлив сега!

3

Анонимен

преди 8 години

Живей сега - животът е кратък. Купи си нов смартфон, нова кола, собствен дом. Отиди на екзотична вакацния! Животът е прекрасен - наслеждавай се на удоволствията! Сега!

2

добре ли разбрах

преди 8 години

Ес решава да отмени! бълг. законодателство. Алооо то ва го няма никъде посвета. Ние да не сме колония на ЕС

1

Елемаг

преди 8 години

То има и друга адвокатка ,която е сезира за ТЕЦ услугата.И за факта,че не можеш да се откажеш от нея.Сам,о че директивата от ЕС и препоръчаха да си я държи в рамка у тях.И да не се обажда много.В Европа не са наясно, тука какво се нарушава!!