24

Алепу

преди 8 години

Кмета лъже.Строителсрво в резервата ще има още през октомври.ГБС вече продава апартаменти на зелено.

23

Анонимен

преди 8 години

Мичурин сегашно Царево е Доста по Зле Мафията се е Закоренила по Цялото Южно Черноморие и Мори Природа Народ и ТуризъмНароден Съд за МайкоПродавците на Нашата Родина

22

do 17

преди 8 години

Убиец е човек , който стреля по бременно животно извън ловния сезон.А , отностно претенциите и простащината- сигурно се гледаш в огледалото и си говориш сам.

21

Анонимен

преди 8 години

Този шушляк къде живее?

20

Анонимен

преди 8 години

Ами като гласувате за ГЕРБ така ще е.

19

Анонимен

преди 8 години

Резонен е въпроса, ГЕРБ нямат ли някой интелигентен и грамотен за кмет на този западащ град Созопол? Или за тях остана най-*** но и най-крадливото. На този пост трябва умни, начетени и ако може честни хора които не злоупотребяват с властта си с което ощетяват живеещите в града. А този е селски далавераджия, до вчера беден и смотан служител, а днес богаташ на когото му са се усладили много паричките. А през Октомври на изборите отново ли ще бъде избран този шебек който излага кметската гилдия?

18

Анонимен

преди 8 години

Този красавец Рейзи е крал, краде и ще краде докато му се дава възможност. Причакайте мършата след запой, ударете му десетина бухалки да не излезе от болница 6 месеца и ще спасите Алепу. Той се закани да мине лятото и през зимата ще си направи своето. Но има и друг вариант, едно коктейлче *** там където живее и Алепу ще остане незастроено.

17

Прекрасен град!

преди 8 години

Красив и приятен град е Созопол, но който иска да е сред "природа", има достатъчно мръсни къмпинги, където може да се подивява на воля и да се казва, че "това е сливане с природата". В Созопол има разнообразни заведения за всеки вкус, има забележителности и културни събития, които явно удовлетворяват мнозинството хора, които го посещават. За себе си мога да кажа, че се чувствах чудесно и затова отивам на места, които не са ми по вкуса. Съветвам тези, които го плюят да ходят на друто място.

16

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ КМЕТ ГО СЪДЯТ!!!!! ТОЯ КМЕТ ИМА 3 МИЛИОНА ИМОТИ А ДОХОДИТЕ МУ ИЗОБЩО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ПРИТЕЖАНИЕТО МУ!!!ТОЯ КМЕТ ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ ЗА ПАРИ КАМО ЛИ ЧЕРНОМОРИЕТО!!!НО НАРОДО СИ ГО Е ИЗБРАЛ!

15

До 16

преди 8 години

Време е да се вдигнем срещу зелените неграмотни сектанти! Тези петдесетина души със сигурност не живеят в района и нямат правото да определят какво ще се случва там! Днес.бг отново потвърдиха, че са жалка посредствена медия, говорители на *** и разпространители на слухове! И убиец е човек убил друг човек, човек убил животно е ловец, аман от простаци като теб с големи претенции!

14

гага

преди 8 години

Хората от белите страни се вдигнаха срещу един убиец на лъв и го бойкотират, а ние избираме един убиец на бременна сърна за кмет! При това бракониер и лъжец.Кой издаде разрешително на брата на Станишев да строи на скалите до плажа на стария град.Грозната бетонена сграда така си стои и както изглежда ще загрозява пейзажа още дълго време.Но нали Рейзито си напълни гушата....

13

стефчо

преди 8 години

преди 15-17 години ходихме тайфичка на "райския залив " на палатка с москвича. , колко е по-гнусно и отблъскващо сега в Созопол. А райския залив отдавна липсва ,там има бетонна джугла от празни и лъскави хотели и вили. Утре отивам в Керамоти за седмица,за нашето море не искам и да се сещам вече,нека си стои в миналото скъп спомен от него

12

do Anonimkata 3

преди 8 години

Искаме асфалт там където трябва- в градчето има улици които са потънали в прахоляк, никога не е изграждана настилка.А тези хора плащат данъци.Разходете по Виа Понтика и погледнете пресечките .Има изградени сгради, но няма път.За тези улици ,които са в рамките на града ,кметчето не го е грижа.Но там няма кой да му напълно джобовете.Заревал за път извън очертанията и за сигурността му.Хората си трошат краката , а като завали дъжд цялата кал се свлича на шосето.Толкова е нагъл и арогантен кмета.

11

Анонимен

преди 8 години

izkate ama niama,otpepki takiva....

10

честно казано

преди 8 години

Преди 15тина години Созопол беше най-хубавото място по морето.До края на октомври ставаше за почивка.Сега е един тотално съсипан от презастрояване и алчност град.Сега само минавам от там и се чудя кой *** би отишъл да почива в този ***.А кмета е самозабравил се олигарх.Не рискувайте да почивате в Созопол-чалгата и цените са убийствени!

9

Анонимен

преди 8 години

KAKVO HUBAVO GRADCE BESHE--SABIRASHE ALKOHOLIZITE NA HUDOGESTVENO TVORCESKATA INTELIGENZIA--BOKLUZITE NA SVOETO VREME.I PREZ KOMUNIZMA I PREZ KApitalizma sozopol e grad na otrepkite.

8

Анонимен

преди 8 години

SOZOPOL--GRAD NA BOKLUKA.

7

Загрижен зс Соьопол

преди 8 години

Кметът на Созопол, ако е наистина е загрижен за природата, да сложи в ред парка в Стария Град, дето е на входа на кметството! Там от кръчми, бараки, паркирани коли и *** не е останал и един квадратен метър трева!

6

ами

преди 8 години

Отивайте в Индия и се търкаляйте в кравешки ла*на по цял като искате природа. То хем да има инфраструктура хем да нямало бетон и асфалт.

5

Анонимен

преди 8 години

ДО 3ТИ ДА НЕ СИ КАНДИДАТ СТРОИТЕЛ ИЛИ СИ ВЗЕЛ РУШВЕТ ЗА РАЗРЕШЕНИЕ ДА СЕ СТРОИ ТА СЕ НЕРВИРАШ ТОЛКОЗ?