61

Анонимен

преди 8 години

Естествено че ще им плащат . Нали се сещате че като возят и охраняват тези алчни управници стават свидетели на огромните разточителства на управляващия елит по този начин им се затварят устите . Та пари за пенсии и здраве няма за кьор софра да има .

60

Анонимен

преди 8 години

До тих великан 681Оффф, давай им. Ако искаш в плик им пращай пари за кръчма. На мен никой не ми е изял бъдещето, защото гледам да не съм зависим от държавни хранилки. По- добре да създаваш, отколкото да смучеш.

59

тих великан 681

преди 8 години

Що злобейте бре тарикати??Станишев и цялата комунистическа *** ви изядоха бъдещето,а злобеете за охранителите,че щели да почиват на морето с нашите пари.Ами нека да харчат пари.По добре,отколкото да се подкупят и да убият някой политик,който пазят.Искам да давам от парите си и всички от НСо да си почиват колкото искат.Слагайте сто минуса по красиви няма да станете!! 25 години ви смазват,а гледате в порцията на охранителите..Кой осъди Доган,Станишев,Царя?Колко платихме за 25 години грабежи

58

вече не

преди 8 години

Бойкороби ще плащате на мутрите от НСО аз съм лесен след около 30 дни вече няма да съм в БГ, за да ме газят потъпкват а аз да им плащам затова За някой това е бягство от страната но явно няма друг път.

57

Анонимен

преди 8 години

МутроРенесанс.

56

vesko02

преди 8 години

Преди няколко години излизаха партизани и ятаци почти до началото на така наречения преход,сега няма отърване от разузнавачи ,експерти по сигурността и разни военни "специалисти",като всичките са се родили пенсионери с всички възможни привилегии.

55

55

преди 8 години

Демократите в началото на прехода се бореха активно срещу привилегиите на номенклатурата на БКП. Сега привилигированите са много повече и се разходват много пари за охрана, храна , заплати, подслушване, скъпи леки коли, ремонти на жилища за да могат политиците и техните слуги да живеят в един много по добър свят от тези, които ги избират. Затова гледат само себе си и не ги интересува състоянието на хората. Време е този измислен елит да бъде сменен завинаги.

54

морски

преди 8 години

Няма да се оплаквате,българи,вие сами си избрахте за втори път да ви управляват безскрупулните крадци от ГЕРБ.Сега ще траете и ще им плащате кефа.

53

Анонимен

преди 8 години

Айдеее, да бачкаме до 65 да могат да крадат политиците и да могат добре да почиват онези, които ги защитават на цената на всичко, за да може те спокойно да правят живота ни неприятен. Йееее, да живеее България!

52

тих великан 681

преди 8 години

Правилно е!!!!Пазят живот!!!!!!!!!!!

51

NOrd

преди 8 години

отвратителен Ред, отвратителни управляващи

50

Анонимен

преди 8 години

а компаньонката кой ще плаща за нея

49

Бай Петко

преди 8 години

Не знам по на колко години трябва да станете, за да спрете да се чудите. Ами нали тези закони ги пишат милиционери и даскалици. Те са си живели години наред с привилегии и гледат да не си се поддържа този режим. Колкото и примери да им се дават с нормални държави, те си зная тяхното. За елементарни неща няма пари, но за ушаци намират. Решението е едно - ставаш данъкоплатец в друга държава, където данъците ти, макар и по-високи, ще се харчат по-разумно.

48

стефчо

преди 8 години

идат като овци...бегат като овци,що е то? ....Булгари !

47

Анонимен

преди 8 години

BOKLUSHKA DARGAVA--NAGRAGDAVA KRAVOPIIZITE.

46

Доктора

преди 8 години

До до 60Развяването на "онази си работа " по морето, сега се нарича "командировка по работа "Това не го ли знаеше ?И тия приказки от сорта " фирмата им плаща командировките, а не данъкоплатците " ги разправяй на баба си !:))):))))

45

Доктора

преди 8 години

"...НСО вече ще снима мероприятието"???Алоооу, Плевнелиев !А това "мероприятие " с изваждане и размахване на автомат, и изблъскване на автомобил в аварийното платно, снимано ли е ?

44

до 60

преди 8 години

***,командировка значи по работа,служебно,не да си развявяш дивия по морето!Плаща ти фирмата,а не данъкоплатците!

43

Хичо

преди 8 години

Правилното заглавие трябва да бъде:"ГАДОВЕТЕ от властта..... "

42

чичо Гошо

преди 8 години

Не разбрах само ще им плащаме ли проститутките?