6

Анонимен

преди 8 години

Няма общо правило в такива случаи. На сестра ми мъжа и изневеряваше и почти се разведоха. Но една вечер пийнали и тя го питала къде е бил проблема, защото сестра ми е наистина красавица. Той и казал, че и изневерява защото не му дава отзад. Тя му отговорила, че не си е поискал. И не се разведоха. Така, че причините са колкото хората.

5

ШибиРиби

преди 8 години

Когато почне да пъха манивелата безразборно де къде свари и да разтоварва матряла без предупреждение значи нещата отиват към тенденция.

4

до 8

преди 8 години

...но въпреки, че сте свадлива българска лелка на средна възраст и с наднормено тегло, той е с вас и ви обича истински, защото го обгрижвате подобаващо, храните го, пазарувате квот трябва за дома, който е нейн, но тя от обич ви е приела да се заврете в него, пере ви и толкова мило ви напомня на маминка, че на Вас, тотално би Ви се скъсало сърцето, ако я оставите и затова й повтаряте като *** колко я обичате и докато го повтаряте си вярвате и тя ви вярва и всички ви вярват и сте големите!

3

Забравила си

преди 8 години

драга, най-типичния знак, които представители на мъжкия пол прилагат. Щях да напиша "мъже", но подобна дума е много силна, за да се използва за подобни индивиди.Изчезва. Покрива се тотално и се въплътява в кожата на това, което винаги е бил, но явно заблудите замъгляват сетивата ни. Просто една страхлива мишка.

2

Анонимен

преди 8 години

Бате Минко да каже!

1

СЕКСИСТА

преди 8 години

Мише! Кажи "кака". Колко роли, изпълняваш едновременно?