61

чичо Гошо

преди 8 години

Наскоро говорих с едни чужденци.И те като нас не са доволни от това което става в Европа.На въпроса ми защо Брюксел търпи тази корупция и национално предателство,ми отговориха така: Всички еврочиновници и ръководители в държавите на Евросъюза са взели големи подкупи.Тези пари се намират в точно определени банки и не могат да се прехвърлят на друго място.При едно неизпълнение на дадена команда могат да бъдат и запорирани.По този начин ги държат в зависимост.

60

а какво иначе

преди 8 години

На България й е необходима само американска ядрена атака.И това ще стане един ден ,когато ДПС вземе властта и после нахлуят ИДИЛ.Държава ,която няма духовност,но поддържа :мафия,корупция ,безмислени тв шоута и медии .Какво заслужава ,ако не това.

59

гост

преди 8 години

Тази комисия трябва да работи на 24-часов работен ден и пак няма да и стигне времето да разследва всички корумпирани във властта. Освен това ще трябва да построят и нови затвори, защото съществуващите са вече пълни с кокошкари. Предлагам един такъв затвор да издигнат до Парламента, та всеки ден като минават властимащите покрай него, да си правят сметката как ще работят.

58

Анонимен

преди 8 години

правилно, военен режим... 240 затворника от бялата конюшня директно в Белене.. .. покрай тях и всички "бизнесмени" имали вземане даване а за изпростелия озлобен народ- Крумови закони . всяка простотия да се наказва ТРОИНО по-жестоко отколкото в Европа... ..и в един хубав ден след ще се събудим в държавата-мечта....за съжаление никой няма интерест от това

57

Анонимен

преди 8 години

БПС? И претендирате да сте медия?

56

Анонимен

преди 8 години

Ще реват ами,пари за рушвети сега трябва да се дават.

55

чичо Гошо

преди 8 години

НА ДЪРЖАВАТА И ТРЯБВА ВОЕНЕН РЕЖИМ! МИНИМУМ 10 ГОДИНИ!

54

Анонимен

преди 8 години

Напълнихте гащите май?

53

Анонимен

преди 8 години

Вижте на кой държавник децата са в чужбина. Свъжете се с хора които ги познават, проверете имотите им там без един ден работа зад граница и ще разберете за какво иде реч.Тези неща днес могат да се проверят.Крадат от вас и изнасят пари в чужди банки, а вие работете в чужбина, икономисвайте за да можете да изпратите някой лев на вишите деца да не умрат от глад в България.Държавник който е крал от народа , когато и да го утрепеш ще е късно.Долна *** са всички.

52

ЦИРК

преди 8 години

"проверки на държавници по анонимни сигнали". Има логика, хем хората няма да се страхуват да подават сигнали, хем чиновниците ще се топят един-друг. Ще се получи нещо като вътрешен самоконтрол :)Обаче няма да го приемат. В това е играта - предлагат нещо, за което предваритлно се знае /са се разбрали/, че нама да се приеме. След това тази атикупупционна комисия прави една-две показни акции, после оправдава липсата на задоволителни резултати от работата с неприемането на определени искания.

51

Тихомир Томов

преди 8 години

До Анонимен 68 С второто изречение стигаш до следващата поговорка - " Акулите се изяждат помежду си "

50

Анонимен

преди 8 години

Гарван на гарван око не вади. Само лично отмъщение може да бъде възмездието в тази долна мафиотска държава

49

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли че много често хората са принудени да плащат за неща които им се полагат. Ако не му платиш държавния служител няма да ти даде необходимия документ и ще те развърта нарочно въпреки че това му е работата и хляба които яде, е от твоите пари които си дал за данъци. На такива главите трябва да им бъдат *** на работните им места.

48

Шаран_БГ

преди 8 години

Кой е този безсмъртен и недосегаем, който ще си каже трите имена, ЕГН и точния адрес и писмено ще уведоми прокуратурата, че главния прокурор, че министър председателят или/не дай боже/ министъра на вътрешните работи е "пикал накриво"?? Като толкова много държи да се спазва констентуцията, защо г-дата Доган, Местан и пр., си имат политическа партия??? За г-дата български чорбаджии тази книжка/констентуцията де/ е тоалетна хартия и когато им е нужно.... я употребяват !!!

47

ист

преди 8 години

Предлагам в антикорупционния закон да има само един член.член 1 единствен - всички министри,депутати и чиновници на високи позиции от последните 70 години, доброволно да влезят за по 5 години в затвора за антинародна дейност - те си знаят защо.За прокурори и съдии не казвам нищо лошо,въпреки че и тяхното място е при другите. Но не го казвам.

46

Гено

преди 8 години

Преди години работих таксиметров шофьор. Когато имам съмнение в някой записвам целия маршрут с часовник,Така преди години една рускиня се опита да ме обвини в насилване и подаде оплакване като искаше пари обещетение . Когато се явих в съда със записа тя остана изумена и я хванаха в лъжа,Записвайте всичко на всякъде защото имащите власт са най мръсни и долни

45

Всяка репресия ще

преди 8 години

бъде заслужена срещу вас, мошеници, дори нямате идея аз какво бих ви измислил! Бъдете доволни, че само толкова са предвидили в закона!

44

Анонимен

преди 8 години

БСП не БПС журналята са *** прослойка.

43

НФБ

преди 8 години

До АнонименИзвинявай но пиша от телефона и в същото време играя с детето и не проверявам всичко. .

42

Анонимен

преди 8 години

Сигнала трябва да бъде придружен с думите имам съмнение. Аз например имам навика тайно да записвам разговори в държавни институции. Разни касиерки, чиновнички, служители на кметства. Правя го защото ми се случи когато се оплаках служителя отрече да е казал каквото ми каза.Има писалки с микрофони, с телефона, сякак може да запишете разговори.